Τουρνουά Κουμ-Καν 40

Κατέβασμα τώρα

Συνδεδεμένοι Τουρνουά

Η πλατφόρμα της RummyRoyal δίνει στους παίκτες της την δυνατότητα να συμμετέχουν σε online τουρνουά Κουμ-Καν 40 εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Τα τουρνουά Κουμ-Καν 40 διατίθενται σε «Λειτουργία Εξάσκησης» ή σε «Κανονική Λειτουργία», σε εκδοχές με πλακίδια ή με τράπουλα, και μπορούν να σας χαρίσουν φανταστικά χρηματικά έπαθλα.

Ένα τουρνουά Κουμ-Καν 40 δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αγωνιστούν για μεγάλα έπαθλα, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι ελάχιστο. Καθώς το τουρνουά εξελίσσεται, διάφοροι παίκτες αποκλείονται βάση του ορίου τους σε βαθμούς τιμωρίας. Κάθε τουρνουά τελειώνει όταν απομείνει ένας παίκτης στο τραπέζι του τελικού. Αυτός είναι και ο νικητής. Εάν άλλο είδος τουρνουά είναι το Τουρνουά Βαθμολογίας, στο οποίο νικητής είναι ο πρώτος που θα αγγίξει ένα προκαθορισμένο σκορ (διατίθεται για τα τουρνουά του Ράμι 500).

Η ποικιλία των τουρνουά Κουμ-Καν 40

Στη RummyRoyal μπορείτε να παίξετε Κουμ-Καν 40 τόσο σε τουρνουά ενός τραπεζιού όσο και σε τουρνουά πολλών τραπεζιών. Τα τουρνουά ενός τραπεζιού είναι ανοικτά για έως και 4 συμμετέχοντες, ενώ τα τουρνουά πολλών τραπεζιών μπορούν να περιλαμβάνουν χιλιάδες παίκτες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να παίξετε εναντίων αντιπάλων από όλο τον κόσμο για με διαφορετικό κόστος κάθε φορά.

Τουρνουά – Διαθέσιμα Είδη

Έχουμε αφιερώσει μια ολόκληρη σελίδα σε ό,τι αφορά τα τουρνουά. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με το θέμα στην ενότητα Είδη Τουρνουά. Για μία πρώτη γεύση των ειδών τουρνουά που προσφέρουμε διαβάστε παρακάτω :

  • Τουρνουά Εγγυημένου Επάθλου (στα οποία εγγυούμαστε ένα ελάχιστο χρηματικό έπαθλο, ανεξαρτήτως του αριθμού συμμετεχόντων)
  • Τουρνουά Πρόσθετου Επάθλου (στα οποία προσθέτουμε ένα προκαθορισμένο ποσό στο συνολικό έπαθλο, ανεξαρτήτως του αριθμού όσων συμμετέχουν ή επανεξαγοράζουν θέση).
  • Τουρνουά δωρεάν εγγραφής – αυτό το είδος τουρνουά είναι ανοικτό με δωρεάν εγγραφή και διαθέτει πραγματικά χρηματικά έπαθλα.
  • Τουρνουά Royal Stars – εδώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους πόντους μόνιμου πελάτη και να τους εξαργυρώσετε.
  • Προκριματικοί – σε αυτά τα τουρνουά μπορείτε να κερδίσετε ένα εισιτήριο για τουρνουά με μεγάλο έπαθλο.
  • Γρήγορα Τουρνουά (Speed και Τurbo) – για όσους λατρεύουν την ταχύτητα !

Τουρνουά και Διανομή Κερδών

Στα τουρνουά ενός τραπεζιού το έπαθλο διανέμεται σύμφωνα με προκαθορισμένο πίνακα, όπου ο νικητής λαμβάνει τουλάχιστον το 75% των κερδών. Στα τουρνουά πολλών τραπεζιών το συνολικό έπαθλο μπορεί να διανεμηθεί με διάφορους τρόπους: μπορεί να πάει κατευθείαν στο νικητή, είτε να διανεμηθεί στους παίκτες που θα κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον πίνακα διανομής επάθλου για το τουρνουά που σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε. Θα το βρείτε στο «Λόμπι» του κάθε τουρνουά, και όπου θα λάβετε και επιπλέον σχετικές πληροφορίες.

Γευτείτε τη δράση ενός online τουρνουά Κουμ-Καν 40 τώρα ! Απλά ανοίξτε την εφαρμογή της RummyRoyal και ξεκινήστε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανονισμούς των τουρνουά, επισκεφθείτε τις ενότητές κανονισμοί τουρνουά ενός τραπεζιού, κανονισμοί τουρνουά multiplayer και κανονισμοί γρήγορου γύρου.