Κουμ-Καν 51 Παιχνίδι

Κατέβασμα τώρα

Κουμ-Καν 51- Ένα ακόμη μέλος της οικογένειας των Παιχνιδιών Ράμι

Το Κουμ-Καν 51 είναι μέλος της οικογένειας των παιχνιδιών Ράμι, και ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια τράπουλας στον κόσμο. Αν και το πιθανότερο είναι να προήλθε (όπως και όλα τα παιχνίδια Ράμι) από το Κινέζικο παιχνίδι Ματζόνγκ, το Κουμ-Καν γρήγορα απέκτησε δικό του ύφος, αλλά και ευρύ και φανατικό κοινό.

Τι είναι το Κουμ-Καν 51

Το Κουμ-Καν 51 βασίζεται στη γνωστή τεχνική των παιχνιδιών του online Ράμι. Σε μια παρτίδα μπορούν να συμμετέχουν από 2 έως 4 παίκτες. Κάθε παίκτης παίζει με τη σειρά του. Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να είστε ο πρώτος/η που θα ξεφορτωθεί όλα τα φύλλα που έχει στο χέρι. Αυτό μπορείτε να το κάνετε δημιουργώντας σειρές ή σετ φύλλων και κατεβάζοντάς τα μπροστά σας στο τραπέζι.

Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τύποι συνδυασμών στο Κουμ-Καν 51. Ο πρώτος τύπος είναι μια σειρά, δηλαδή συνεχόμενα αριθμημένα φύλλα του ίδιου χρώματος (πχ. 1-2-3 … κούπα). Ο δεύτερος τύπος είναι ένα σετ, δηλαδή φύλλα που φέρουν την ίδια αρίθμηση, αλλά ανήκουν σε διαφορετικό χρώμα (πχ 3 κούπα, 3καρό, 3σπαθί). Και τα δύο είδη συνδυασμών πρέπει να αποτελούνται από 3 ή περισσότερα φύλλα το καθένα.

Όταν έρχεται η σειρά του κάθε παίκτη εκείνος/η πραγματοποιεί τουλάχιστο δύο κινήσεις. Η πρώτη είναι να τραβήξει ένα φύλλο και η δεύτερη είναι να πετάξει ένα φύλλο που του/της είναι άχρηστο. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να τραβήξει είτε ένα φύλλο από της στοίβα αποθέματος (κλειστό), είτε το τελευταίο φύλλο που πέταξε ο προηγούμενος (ο αντίπαλος) στη στοίβα απόρριψης. Μόλις τραβήξετε ένα χαρτί έχετε πάλι δύο επιλογές : Η πρώτη είναι να πετάξετε ένα φύλλο από αυτά που έχετε στα χέρια στη στοίβα απόρριψης, οπότε η σειρά σας τελειώνει και σειρά έχει να παίξει ο επόμενος παίκτης. Η δεύτερη επιλογή είναι να κατεβάσετε τους συνδυασμούς (melds) που έχετε σχηματίσει στο τραπέζι με αποτέλεσμα να διώξετε φύλλα, να μειώσετε τους βαθμούς τιμωρίας τους οποίους κινδυνεύετε να εισπράξετε εάν κάποιος κλείσει, και να αυξήσετε τις πιθανότητες να νικήσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να γίνετε καλύτεροι παίκτες του online Κουμ-Καν 51, αλλά και για στρατηγικές παιχνιδιού, επισκεφθείτε την ενότητα Στρατηγική Κουμ-Καν 51.

Demo Κουμ-Καν 51

Έχουμε δημιουργήσει έναν εύκολο στη χρήση και το χειρισμό διαδραστικό οδηγό για όλους μας τους παίκτες. Με αυτό το βίντεο επίδειξης μπορείτε να μάθετε το παιχνίδι και τους κανόνες του Κουμ-Καν 51 σε λιγότερο από 2 λεπτά. Για να παρακολουθήσετε το Demo Κουμ-Καν 51, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Λάβετε Τώρα το Κουμ-Καν 51

Το λογισμικό της Rummy Royal προσφέρει στους οπαδούς του Κουμ-Καν μία υπέροχη εφαρμογή που τους επιτρέπει να παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια online είτε για απλή διασκέδαση είτε για πραγματικά χρήματα συμμετέχοντας εναντίων παικτών από όλο τον κόσμο. Η λήψη της εφαρμογής και η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν, και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά. Επιθυμείτε να μπείτε στο παιχνίδι και να συναντήσετε χιλιάδες άλλους παίκτες Κουμ-Καν 51; Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε άμεσα και γρήγορα την εφαρμογή μας.