Λήψη Κουμ-Καν 51

Κατέβασμα τώρα

Λήψη Λογισμικού Κουμ-Καν 51

Στην ιστορία των δημοφιλέστερων παιχνιδιών τράπουλας ανά τον κόσμο συναντούμε πάντα τις διάφορες παραλλαγές των Ράμι. Ένα από τα πιο αγαπημένα ράμι παιχνίδια είναι και το Κουμ-Καν 51, που πλέον διατίθεται online.

Το Κουμ-Καν 51 παίζεται με 2 έως 4 παίκτες. Στο Κουμ-Καν 51 ο στόχος σας είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφορτωθεί όλα τα φύλλα που έχει στο χέρι. Η παρτίδα αποτελείται από αρκετούς γύρους, όπου συμμετέχει κάθε παίκτης με τη σειρά, πραγματοποιώντας τουλάχιστον δύο διαφορετικές κινήσεις: Πρώτα ο παίκτης πρέπει να τραβήξει ένα φύλλο, είτε από τη στοίβα αποθέματος, είτε από τη στοίβα απόρριψης. Αφού σηκώσει το φύλλο του, πρέπει να διαλέξει ένα άλλο και να το πετάξει στην στοίβα απόρριψης.

Παίξτε Κουμ-Καν 51 Online

Η RummyRoyal είναι η πρώτη online πλατφόρμα παιχνιδιών Ράμι που διατίθεται 24 ώρες το 24ωρο.
Η διαρκώς αναπτυσσόμενη κοινότητα παικτών της RummyRoyal απολαμβάνει την καλύτερη online πλατφόρμα Δωρεάν Κουμ-Καν 51 στον κόσμο ! Το λογισμικό της RummyRoyal έχει να επιδείξει εντυπωσιακά γραφικά, ατελείωτα και συναρπαστικά παιχνίδια Ράμι, χιλιάδες ικανών παικτών, και απίθανα τουρνουά με χρηματικά έπαθλα. Όμως το κυριότερο είναι ότι μπορούν όλοι να παίξουν Κουμ-Καν 51 εντελώς δωρεάν !

Η λήψη του λογισμικού είναι εντελώς δωρεάν, και σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με εικονικά ποσά όσο εσείς επιθυμείτε. Με την εγγραφή σας στη RummyRoyal, παίρνετε 500$ μπόνους εξάσκησης, για να μπορείτε να συμμετέχετε στα τραπέζια εξάσκησης για απόλυτη διασκέδαση. Σε περίπτωση που χάσετε τα χρήματά σας, μπορείτε να ανανεώσετε το ποσό δωρεάν, με το πάτημα ενός κουμπιού, όσες φορές το επιθυμείτε. Μόλις αισθανθείτε έτοιμοι να ξεκινήσετε να αγωνίζεστε σε παρτίδες με πραγματικά χρήματα, και να μπείτε στην online κοινότητα των επί πληρωμή μελών μας, θα κάνετε απλά μία κατάθεση στο λογαριασμό σας εδώ, στη RummyRoyal, και θα μπείτε στο παιχνίδι για συναρπαστικά κέρδη !

Η διαδικασία για τη λήψη του Κουμ-Καν 51 είναι απλή και φιλική για το χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ του ποντικού και οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος σε τουρνουά και αγώνες για πραγματικά χρήματα στη RummyRoyal ! Για να κατεβάσετε το λογισμικό και να ξεκινήσετε να παίζετε με αντιπάλους από όλο τον κόσμο, απλά ακολουθήστε τις εύκολες οδηγίες που θα βρείτε στη σελίδα με τίτλο « λήψη του Κουμ-Καν 51», και σε λίγα μόλις λεπτά μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι!

Αναζητάτε περισσότερη δράση ; Μπορείτε να ανοίξετε έως και 3 διαφορετικά παράθυρα τη φορά – που σημαίνει 3 διαφορετικά χέρια ταυτόχρονα !

Οδηγός Προετοιμασίας Κουμ-Καν 51

Είναι η πρώτη φορά που παίζετε Κουμ-Καν 51; Παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό μας demo και σε 2 μόλις λεπτά θα έχετε μάθει για τους βασικούς κανόνες Κουμ-Καν 51 και τη ροή του παιχνιδιού.

 Παρακολουθήστε φροντιστήριο μας