Παίξτε Κουμ-Καν 51 Δωρεάν

Κουμ-Καν 51

Παίξτε Δωρεάν

Η κοινότητα των παικτών της Rummy Royal απολαμβάνει την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα δωρεάν online Κουμ-Καν 51 στον κόσμο ! Το λογισμικό έχει να επιδείξει εντυπωσιακά γραφικά, μια μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια Ράμι (όπως Τζιν Ράμι, Ράμι 500 και Κλασσικό Ράμι), χιλιάδες ταλαντούχους παίκτες, τουρνουά με χρηματικά έπαθλα- και το σημαντικότερο απ’ όλα, μπορείτε να παίξετε εντελώς Δωρεάν Κουμ-Καν 51!

Το Κουμ-Καν 51 είναι ένα πασίγνωστο παιχνίδι με τράπουλα, και αποτελεί μια άκρως δημοφιλή εκδοχή των Ράμι. Μπορείτε βέβαια να το παίξετε και με πλακίδια.

Το Κουμ-Καν 51 της Rummy Royal είναι σχεδιασμένο για τη συμμετοχή 2 έως 4 παικτών. Ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεφορτωθεί όλα τα φύλλα που έχει στο χέρι. Ό,τι δηλαδή ισχύει και για τα περισσότερα παιχνίδια Ράμι. Η παρτίδα αποτελείται από αρκετούς γύρους στους οποίους συμμετέχει κάθε παίκτης με τη σειρά του πραγματοποιώντας τις εξής δύο κινήσεις : Πρώτα ο παίκτης πρέπει να τραβήξει ένα φύλλο, είτε από τη στοίβα αποθέματος (κλειστά φύλλα), είτε από τη στοίβα απόρριψης (ανοιχτά φύλλα). Μόλις ο παίκτης τραβήξει το φύλλο του, πρέπει να διαλέξει ένα άλλο από αυτά που έχει στο χέρι, και να το πετάξει στη στοίβα απόρριψης. Συνήθως το φύλλο που θα επιλέξετε να ξεφορτωθείτε είναι το λιγότερο χρήσιμο για εσάς, αλλά και για τον επόμενο στη σειρά, τον αντίπαλό σας.

Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για όλους εντελώς δωρεάν. Έχετε κατεβάσει το λογισμικό; Τότε έχετε τη δυνατότητα να παίξετε online Κουμ-Καν 51 και για πραγματικά χρήματα, με μία κατάθεση της επιλογής σας, στον λογαριασμό σας εδώ, στη RummyRoyal. Πλέον μπορείτε να παίζετε είτε με πραγματικά είτε με εικονικά χρήματα για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε !

Κατεβάστε το Κουμ-Καν 51 εντελώς Δωρεάν !

Μπορείτε τώρα να λάβετε το λογισμικό του Kουμ-Καν 51 εντελώς δωρεάν. Κάντε εξάσκηση, μάθετε να παίζετε, και εξοικειωθείτε με την πλατφόρμα μας χωρίς καμία χρέωση. Κάθε καινούριος παίκτης λαμβάνει το εικονικό ποσό των 500$ για εξάσκηση, και αποκτά την ευκαιρία να συμμετέχει στα τραπέζια εξάσκησης. Εάν το ποσό αυτό εξαντληθεί , ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να το ανανεώσει ξανά και ξανά με το πάτημα ενός κουμπιού. Αισθάνεστε έτοιμοι για περισσότερα; Πραγματοποιήστε μία κατάθεση στο λογαριασμό σας και αγωνιστείτε για τα συναρπαστικά και ελκυστικά χρηματικά έπαθλα που προσφέρουμε στα επί-πληρωμή μέλη της RummyRoyal!

Παρακολουθήστε τον Διαδραστικό Εκπαιδευτικό Οδηγό μας για Κουμ-Καν 51

Μη χάσετε το υπέροχο, διαδραστικό demo που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς ! Με αυτόν τον μοναδικό εκπαιδευτικό οδηγό θα μάθετε πώς να παίζετε το Κουμ-Καν 51 της Rummy Royal σε λιγότερο από δύο λεπτά. Παράλληλα θα έχετε μία πρώτη εντύπωση του παιχνιδιού πριν καν ακόμη το κατεβάσετε – Για να παρακολουθήσετε τον εξαιρετικό μας διαδραστικό εκπαιδευτικό οδηγό παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

επίδειξης του Κουμ-Καν 51