Στρατηγική Κουμ-Καν 51

Κατέβασμα τώρα

Υποδείξεις και Στρατηγική Κουμ-Καν 51

Το Κουμ-Καν 51 είναι ένα σύνθετο παιχνίδι στο οποίο κάθε κίνηση είναι δυνατό να ανατρέψει την έκβαση του παιχνιδιού. Σε ό,τι αφορά τη στρατηγική, ο παίκτης αποκτά εμπειρία όσο περισσότερο παίζει, εφόσον το παιχνίδι απαιτεί επιδεξιότητα και συγκέντρωση και κάθε βήμα οδηγεί σε διαφορετικά αποτελέσματα. Η ροή της κάθε παρτίδας καθορίζεται από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε παίκτης, ενώ υπάρχουν και μερικοί σημαντικοί κανόνες που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν κάποιος επιχειρεί μια κίνηση.

Τράβηγμα – Μια πολύ σημαντική υπόδειξη Κουμ-Καν αφορά την πρώτη κίνηση που πραγματοποιείται σε όλα τα παιχνίδια ράμι- το τράβηγμα. Στην αρχή κάθε γύρου προτείνουμε να τραβάτε φύλλο από τη στοίβα αποθέματος (κλειστά φύλλα) για να εμποδίσετε τον αντίπαλο να μάθει ποια φύλλα σας είναι χρήσιμα.

Απόρριψη – Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι το πέταγμα ενός φύλλου στο τέλος της σειρά σας. Όταν ο παίκτης πετάει ένα φύλλο, απορρίπτει εκείνο που δεν του χρειάζεται. Έτσι οι αντίπαλοι αρχίζουν να υποψιάζονται τι είδους φύλλα προσπαθείτε να μαζέψετε.

Συγκέντρωση – Στο Κουμ-Καν 51 η συγκέντρωση και η επαγρύπνηση είναι στοιχεία που βοηθούν τους παίκτες να κερδίσουν. Η ροή του παιχνιδιού είναι γρήγορη και ο τρόπος που παίζει κανείς αλλάζει διαρκώς. Ένας συγκεντρωμένος παίκτης έχει το πλεονέκτημα, εφόσον γνωρίζει καλύτερα και παρακολουθεί στενότερα τις κινήσεις των γύρω του, ζυγίζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος κάθε φορά. Για παράδειγμα: Ένας παίκτης παρατηρεί ότι ο αντίπαλός του έχει σηκώσει μερικά φύλλα Κουμ-Καν 51 τα οποία θα μπορούσαν να συνδυαστούν και να φτιάξουν μια σειρά. Έτσι καταλαβαίνει ότι ο αντίπαλος ενδέχεται να κλείσει ανά πάσα στιγμή και ότι έχει έρθει η ώρα να αρχίσει να ξεφορτώνεται φύλλα, για να μην πιαστεί με πολλούς βαθμούς τιμωρίας.

Στοίβα απόρριψης – Στη σειρά του ο κάθε παίκτης απορρίπτει ένα φύλλο που δεν του χρειάζεται. Όποιος φροντίζει να θυμάται ποια φύλλα πέταξαν οι αντίπαλοι έχει διπλό όφελος. Κατά πρώτον, γνωρίζει ποια φύλλα πέρασαν και βγήκαν από το παιχνίδι, και κατά δεύτερον, θα μπορέσει να μαντέψει ποια είναι τα φύλλα που δεν θα χρησιμεύσουν στον αντίπαλο, οπότε μπορεί άφοβα να τα ξεφορτωθεί και ο ίδιος.

Το τέλος της παρτίδας – Ένας παίκτης που προσπαθεί να κερδίσει βγαίνοντας με Κομπλάν πρέπει να αντιλαμβάνεται καλά όσα συμβαίνουν γύρω του. Εάν οι αντίπαλοί σας έχουν ήδη αρχίσει να κατεβάζουν τους συνδυασμούς τους στο τραπέζι, το να περιμένετε να συγκεντρώσετε όλα τα φύλλα που χρειάζεστε για να βγείτε με Κομπλάν ίσως είναι μεγάλο ρίσκο.

Αυτές ήταν μερικές βασικές υποδείξεις στρατηγικής για το Κουμ-Καν 51. Οι τακτικές που αναφέρουμε είναι προαιρετικές, όμως μπορούν να σας χαρίσουν ένα σοβαρό πλεονέκτημα ενάντια στους αντιπάλους σας και να αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για τη νίκη.

Εγγραφείτε σήμερα στη RummyRoyal για να ζήσετε την πιο δυνατή εμπειρία Κουμ-Καν 51 !

Η RummyRoyal διαθέτει στρατηγικές, οδηγίες και συμβουλές και για πολλά ακόμη παιχνίδια Ράμι, όπως : Τζιν Ράμι, Ράμι 500, και Κλασσικό Ράμι.