παιχνίδι Μπιρίμπα

Κατέβασμα τώρα

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή παρτίδα τράπουλας γεμάτη προκλήσεις; Όλοι έχουμε παίξει κάποιο παιχνίδι τράπουλας κάποια στιγμή στη ζωή μας, είτε μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας από γονείς και φίλους είτε ως ενήλικες, βάζοντας στοίχημα, είτε μεταξύ φίλων και γνωστών. Ο κάθε σοβαρός παίκτης που σέβεται το παιχνίδι του, συνήθως κάνει εκτενή έρευνα πάνω στη στρατηγική της Μπιρίμπας, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει όσες περισσότερες λεπτομέρειες είναι δυνατόν.

Στην Αμερική της δεκαετίας του 1950, το πιο δημοφιλές παιχνίδι τράπουλας ήταν με διαφορά η Κανάστα, ενώ συνήθως αναφέρονταν σε αυτό ως ένα από τα μεγάλα «κλασσικά». Η Μπιρίμπα έκανε την εμφάνισή της περίπου μία δεκαετία αργότερα, ως μία από τις παραλλαγές της Κανάστα. Η αναζήτηση για περισσότερη ποικιλία, και η επιθυμία για ανανέωση είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση της Μπιρίμπας. Καθώς οι κανόνες τροποποιούνταν και αναπτύσσονταν η στρατηγική, η Μπιρίμπα έγινε το νούμερο ένα παιχνίδι για όσους επεδίωκαν τη νίκη, αλλά και τα κέρδη.

Πολλοί παίκτες που απολαμβάνουν τη Μπιρίμπα συχνά παρασύρονται από την επιτυχία, και πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλά το παιχνίδι και πώς να το κερδίσουν. Η συμμετοχή σε online παρτίδες συνήθως θα βοηθήσει κάποιον να μάθει Μπιρίμπα και να εξασκηθεί πριν αποφασίσει να παίξει για πραγματικά χρήματα. Όμως η στρατηγική που ακολουθεί κανείς στην online Μπιρίμπα, διαφέρει αρκετά από εκείνη που εφαρμόζεται όταν παίζουμε στο σπίτι με φίλους. Στη διαδικτυακή εκδοχή του παιχνιδιού, υπάρχουν περισσότερες επιλογές που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Όταν παίζετε Μπιρίμπα online, σκεφτείτε ότι πρέπει να ηττηθείτε για να βρείτε τον τρόπο να νικήσετε !

Για να αναπτύξετε τη στρατηγική σας στα online ράμι, θα χρειαστείτε λίγη σκληρή δουλειά και πολλή αφοσίωση. Πριν αποφασίσετε να γίνετε μέλος οποιασδήποτε ιστοσελίδας gaming, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει άδεια σε ισχύ, και πάνω από όλα ότι είναι νόμιμη. Η καλή γνώση και κατανόηση της στρατηγικής για τη Μπιρίμπα είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σε τουρνουά όπου η γρήγορη σκέψη είναι σημαντική. Να θυμάστε ότι η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα, και ότι είστε αρκετά « διαβασμένοι », πριν λάβετε μέρος σε οποιοδήποτε τουρνουά Μπιρίμπας.