Δωρεάν Μπιρίμπα

Το παιχνίδι του Burraco

Παίξτε Δωρεάν

Είστε φανατικοί οπαδοί της Μπιρίμπας; Επιθυμείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν; Τώρα μπορείτε να παίξετε δωρεάν online Μπιρίμπα όποτε θέλετε και όσο θέλετε !

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Μπιρίμπα πήρε το όνομά της από το διάσημο κατέβασμα των 7 ή περισσοτέρων φύλλων που θα πρέπει να πετύχουν οι παίχτες για να κερδίσουν το παιχνίδι. Παίζεται με δύο τράπουλες και μόνο δύο άτομα μπορούν να συμμετέχουν κάθε φορά. Για να κερδίσετε το παιχνίδι θα πρέπει να είστε ο πρώτος παίκτης που θα ξεπεράσει το όριο βαθμολογίας. Για να παίξετε αυτή την εκδοχή της online δωρεάν Μπιρίμπας στην ιστοσελίδα μας , επιλέξτε το Μονό Τουρνουά. Μπορείτε επίσης να παίξετε και γρήγορο παιχνίδι, στο οποίο νικητής ανακηρύσσεται εκείνος/η με το υψηλότερο σκορ.

Υπάρχουν δύο είδη συνδυασμών. Το σετ και η σειρά.

  • Ένα σετ μπορεί να αποτελείται από 3 ή περισσότερα φύλλα του ίδιου βαθμού.

π.χ. ένα 7 κούπα + ένα 7 κούπα + ένα μπαλαντέρ
ή
4 τριάρια + ένα μπαλαντέρ

Αρκεί μόνο τα φύλλα να έχουν τον ίδιο αριθμό.

  • Μία σειρά μπορεί να αποτελείται από φύλλα συνεχόμενης αρίθμησης, ενώ μόνο ένα μπαλαντέρ ή το 2 μπορεί να επαναλαμβάνεται.

Μια καθαρή Μπιρίμπα αποτελείται από 7 ή περισσότερα συνεχόμενα φύλλα του ίδιου χρώματος χωρίς μπαλαντέρ ή 2 .
Η βαθμολογία σας βασίζεται στην αξία των συνδυασμών σας. Κάθε φύλλο έχει τη δική του αξία σε βαθμούς. Τα φύλλα από το 3 έως και το 7, αξίζουν 5 βαθμούς. Τα φύλλα από το 8 έως και το Ρήγα αξίζουν 10 βαθμούς, ο Άσος αξίζει 15, τα δυάρια αξίζουν 20, και το μπαλαντέρ 30.
Η Μπιρίμπα ως παιχνίδι διαφέρει από τα υπόλοιπα ράμι στα οποία χρειάζεται να φτάσετε μια συγκεκριμένη βαθμολογία.

Γνωρίζετε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού; Τότε παίξτε δωρεάν online Μπιρίμπα. Κατά τη διάρκεια της παρτίδας, θα υπάρχουν επεξηγήσεις αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με τη βαθμολογία. Τη Μπιρίμπα στο διαδίκτυο δεν θα τη βρείτε εύκολα δωρεάν. Όμως χάρη στη RummyRoyal θα παίξετε όχι μόνο Μπιρίμπα, αλλά και Ράμι, και πολλά ακόμη παιχνίδια εντελώς δωρεάν ! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ενοχλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για χρεώσεις εγγραφής. Εδώ μπορείτε απλά να μπείτε και να παίξετε κατευθείαν. Εάν επιθυμείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση του παιχνιδιού πριν ξεκινήσετε παρακολουθήστε το βίντεο επίδειξης που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για εσάς.

Όταν μάθετε το παιχνίδι καλά, θα διαπιστώσετε ότι η Μπιρίμπα είναι εξίσου διασκεδαστική και συναρπαστική με τα ράμι. Παίξτε δωρεάν online Μπιρίμπα σήμερα ή αύριο, και την επόμενη μέρα δεν θα βλέπετε την ώρα να ξαναπαίξετε ! Όλα τα παιχνίδια μας διατίθενται χωρίς καμία απολύτως χρέωση, και εκτός από τη Μπιρίμπα θα βρείτε δωρεάν online Τρίπολη, Ράμι, Κανάστα και πολλά ακόμη ! Η Μπιρίμπα είναι το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της RummyRoyal, κι αυτό γιατί δεν κοστίζει τίποτε για κανέναν. Εάν εξαντλήσετε ολόκληρο το εικονικό σας ποσό, θα ανανεωθεί αυτόματα, ώστε να παίζετε για όσον καιρό εσείς το επιθυμείτε. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας με δωρεάν Μπιρίμπα αλλά και με όλα μας τα δωρεάν online παιχνίδια!