Πώς να παίξετε Μπιρίμπα

Πώς να παίξετε Μπιρίμπα

επίδειξης του Μπιρίμπα

Μία παρτίδα Μπιρίμπα μπορεί να είναι απίστευτα διασκεδαστική για τον παίκτη, αλλά και για ολόκληρο το τραπέζι. Η Μπιρίμπα διαφέρει από τα άλλα παιχνίδια Ράμι στο ότι μπορεί κανείς να κατεβάσει φύλλα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της παρτίδας. Δεν μπορείτε να λάβετε βαθμούς πριν κατεβάσετε μπιρίμπα, και έτσι είναι ευκολότερο να σκοράρετε συνολική βαθμολογία, πράγμα που αυξάνει τον ενθουσιασμό των παικτών.

Το να μάθετε πώς να παίζετε Μπιρίμπα από το σπίτι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Το παιχνίδι βασίζεται στην Κανάστα, της οποίας μάλιστα θεωρείται και παραλλαγή, και διαθέτει αρκετά σύνθετους κανονισμούς βαθμολογίας. Όταν όμως αυτοί οι κανονισμοί γίνουν κατανοητοί θα σας είναι πολύ εύκολο να τους ακολουθήσετε. Για να γίνετε καλός παίκτης στη Μπιρίμπα, πρέπει να σκέφτεστε σας νικητής και να θυμάστε τους κανόνες και το βαθμολογικό σύστημα του παιχνιδιού. Πώς θα μάθετε να παίζετε online Μπιρίμπα; Εύκολα ! Μπορείτε να εξασκηθείτε σε ατελείωτες παρτίδες, που διατίθενται εντελώς δωρεάν.

Κύριος στόχος για κάποιον που παίζει Μπιρίμπα, είναι να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, σχηματίζοντας τα melds (ή αλλιώς συνδυασμούς φύλλων) με την υψηλότερη βαθμολογική αξία. Παίζεται με 2 πλήρεις τράπουλες. Στη Μπιρίμπα, οι παίκτες επιτρέπεται να κατεβάσουν meld οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Κάθε παίκτης στη σειρά του μπορεί να τραβήξει ένα φύλλο και να απορρίψει ένα άλλο. Οι επαγγελματίες παίκτες συμβουλεύουν να μην προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από όλα σας τα φύλλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά να σας απασχολεί το πώς θα σημειώσετε την υψηλότερη βαθμολογία.

Οδηγίες για το πώς να παίξετε online Μπιρίμπα θα βρείτε πολλές σε διάφορες ιστοσελίδες, και πριν παίξετε για χρήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξάσκησης για να εξοικειωθείτε με το διαδικτυακό περιβάλλον του παιχνιδιού. Προσπαθήστε να θυμάστε τα φύλλα που έπεσαν στη στοίβα απόρριψης, εφόσον αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα στο παιχνίδι για να μαζέψετε περισσότερους πόντους. Επίσης, παρακολουθήστε και μάθετε από τις κινήσεις που πραγματοποιούν οι άλλοι παίκτες. Αυτό θα βοηθήσει κάθε αρχάριο να γνωρίσει καλύτερα τις τακτικές και τη στρατηγική της Μπιρίμπας στην πράξη. Σύντομα, καθένας από εσάς θα παίζει online Μπιρίμπα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα κερδίζει πολλά χρήματα.