Μπιρίμπα Στρατηγική

Κατέβασμα τώρα

Όταν κάποιος είναι καινούριος στο παιχνίδι των ράμι online και κυρίως στη Μπιρίμπα, θα χρειαστεί οπωσδήποτε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ποια στρατηγική να ακολουθήσει, αλλά και κάποιες συμβουλές που θα τον/την οδηγήσουν στη νίκη. Το πιο σημαντικό ίσως που πρέπει να έχετε κατά νου, είναι η διαχείριση των οικονομικών σας – δηλαδή το πώς να χειριστείτε το ποσό που έχετε στη διάθεσή σας σε ένα online παιχνίδι ράμι. Καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να ποντάρετε όλα σας τα χρήματα αμέσως, εφόσον, εάν τα χάσετε, μαζί τους χάνεται και η διασκέδαση του παιχνιδιού. Παίξτε με ποσοστά και προσπαθήστε να τα διατηρήσετε όσο περισσότερο μπορείτε, έχοντας κατά νου ότι έτσι θα μπορέσετε να παίξετε πιο πολλές παρτίδες.

Ξεκινώντας με μικρά ποσά, θα σας επιτρέψει να συνηθίσετε την διαχείριση των χρημάτων, και να αισθάνεστε ότι δεν απειλείστε οικονομικά. Έχοντας αρχίσει το παιχνίδι, να είστε υπομονετικοί πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα «στοιχήματα» και πρωτίστως, φροντίστε να ακολουθείτε μια καλά δοκιμασμένη στρατηγική στη Μπιρίμπα. Εάν επιχειρείτε να παίζετε με μεγαλύτερα ποσά πολύ νωρίς, θα χάνετε πολύ περισσότερα από όσα θα κερδίζετε. Αφοσιωθείτε στο να βελτιώσετε το παιχνίδι σας, και εξασκηθείτε όσο το δυνατόν πιο πολύ.

Όταν σχεδιάζετε μια στρατηγική για το πώς να νικήσετε στην online Μπιρίμπα, πρέπει να κάνετε λάθη, για να μάθετε από αυτά. Σε αυτό το παιχνίδι γρήγορου ρυθμού, η ανάπτυξη μίας καλής στρατηγικής, μίας μεθόδου που θα σας βοηθήσει να κερδίζετε περισσότερα και να χάνετε λιγότερα, θα αυξήσει άμεσα την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να είστε ο πρώτος/η που θα εισπράξει γρήγορα όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς , αλλά όχι ο πρώτος/η που θα απαλλαγεί από τα φύλλα του και θα πάρει μπιριμπάκι. Ο λόγος είναι ότι η βαθμολογία μετρά για τους πόντους που κατεβάσατε όχι για το εάν κερδίσετε ή χάσετε στα φύλλα, ακόμη κι όταν τιμωρείστε χάνοντας.

Η online Μπιρίμπα σας επιτρέπει να παίζετε πάντοτε με άτομα του ίδιου επιπέδου και του ίδιου βεληνεκούς. Η βασική στρατηγική για τη Μπιρίμπα σας διαβεβαιώνει για αυτό. Παράλληλα, μια συμβουλή που δίνουν οι έμπειροι παίκτες είναι να αποφεύγετε να συνομιλείτε με τους αντιπάλους σας, εφόσον από τα λεγόμενά σας θα προσπαθήσουν να βγάλουν συμπεράσματα, π.χ. για το πόσο δυνατό φύλλο έχετε, και θα παίξουν αναλόγως!

Σε κάθε online παιχνίδι τράπουλας, όλοι έχουν να δώσουν μια καλή συμβουλή / υπόδειξη για κίνηση ή κινήσεις σε όποιον επιθυμεί να τους ακούσει. Το θέμα όμως είναι ότι κάθε παίκτης παίζει καλύτερα, όταν έχει ο ίδιος σχεδιάσει τα βήματα που θα τον οδηγήσουν στη νίκη.