Λήψη Τζιν Ράμι

Κατέβασμα τώρα

Λήψη Λογισμικού Τζιν Ράμι

Το Τζιν Ράμι είναι ίσως το πιο διάσημο μέλος της οικογένειας των ράμι. Με αφετηρία το 19ο αιώνα, το Τζιν Ράμι έχει πολλές ομοιότητες με το Κλασσικό Ράμι online, όμως υπάρχουν και αρκετά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιχνίδια ράμι.

Παίξτε Τζιν Ράμι Online

Διαθέτουμε την πιο εξελιγμένη εφαρμογή τελευταίας τεχνολογίας, με εκπληκτικά γραφικά για εύκολο παιχνίδι. Η εφαρμογή μας σας επιτρέπει να παίξετε Τζιν Ράμι και άλλα αγαπημένα σας παιχνίδια Ράμι, είτε με απλή τράπουλα, είτε με πλακίδια Ράμικαμπ. Μπορείτε να παίξετε με την οικογένεια ή με τους φίλους σας, αλλά και με άλλους φανατικούς οπαδούς του online Ράμι από όλο τον κόσμο, σε μια αναμέτρηση για μοναδικά έπαθλα στα μεγάλα τουρνουά πολλών τραπεζιών για πολλούς παίκτες (multiplayer).

Μόνο με το λογισμικό της RummyRoyal θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο Τζιν Ράμι, ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο. Παίξτε εναντίων χιλιάδων οπαδών του Τζιν Ράμι και άλλων παιχνιδιών Ράμι. Βελτιώστε τις ικανότητές σας. Μάθετε νέες τακτικές και τεχνικές και απολαύστε αυτή την απίθανη εμπειρία.

Κατεβάστε το Τζιν Ράμι εντελώς δωρεάν

Μπορείτε να λάβετε το Τζιν Ράμι της RummyRoyal εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις. Επιπλέον, όλα τα παιχνίδια διατίθενται σε λειτουργία μόνο για « εξάσκηση» , επιτρέποντας έτσι στους παίκτες να δοκιμάσουν τα παιχνίδια μας, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους. Εάν έχετε εξασκηθεί αρκετά και νιώθετε έτοιμοι να παίξετε με πραγματικά χρήματα, μπορείτε να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση και να μπείτε στη δράση !

Η ενότητα με τίτλο «Λήψη» θα σας καθοδηγήσει πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι. Για να ξεκινήσετε να παίζετε online Τζιν Ράμι, με παίκτες από όλο τον κόσμο, παρακαλούμε ακολουθήστε τις απλές οδηγίες. Μερικά κλικ απομένουν ακόμη για να γίνετε μέλος της κοινότητας του Τζιν Ράμι !

Απολαύστε τη δωρεάν λήψη του Τζιν Ράμι, μαζί με άλλα παιχνίδια Ράμι, που παίζονται είτε με τράπουλα είτε με πλακίδια, αμέσως μόλις κατεβάσετε το δωρεάν λογισμικό μας.
Κάντε κλικ εδώ για Δωρεάν Λήψη Τζιν Ράμι!

Οδηγός Προετοιμασίας Τζιν Ράμι

Δεν είστε βέβαιοι ότι επιθυμείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή; Ανησυχείτε ότι δεν έχετε κατανοήσει το Τζιν Ράμι, ή ότι δεν είναι το παιχνίδι για εσάς; Εάν ναι, τότε έχουμε τη λύση. Η RummyRoyal έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό διαδραστικό βίντεο επίδειξης για εσάς. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε. Παρακολουθήστε το για να έχετε μία πρώτη εντύπωση του παιχνιδιού, και χρησιμοποιήστε το ως οδηγό εκμάθησης – Για να παρακολουθήσετε το αναλυτικό βίντεο κάντε  κλικ εδώ.