Παίξτε Δωρεάν Τζιν Ράμι

Τζιν Ράμι

Παίξτε Δωρεάν

Το Τζιν Ράμι είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια Ράμι . Με αφετηρία τη Νέα-Υόρκη του 19ου αιώνα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι το όνομά του παιχνιδιού προέκυψε από το αγαπημένο ποτό του εφευρέτη. Το Τζιν Ράμι έχει κάποια βασικά στοιχεία που συναντούμε σε άλλα παιχνίδια ράμι, όμως ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα χάρη σε κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη κοινότητα παικτών της RummyRoyal απολαμβάνει ξεχωριστά προνόμια, ανάμεσά τους και την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα παιχνιδιών Τζιν Ράμι και Οκλαχόμα Τζιν στον κόσμο. Η εφαρμογή μας επιτρέπει σε χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο να λάβουν μέρος online σε συναρπαστικούς αγώνες και τουρνουά, και να κερδίσουν έπαθλα. Όμως πάνω απ’ όλα τους δίνει τη δυνατότητα να παίξουν Τζιν Ράμι εντελώς δωρεάν !

Το Τζιν Ράμι στη RummyRoyal είναι σχεδιασμένο για δύο ή τρείς παίκτες. Πρωταρχικός στόχος κάθε παίκτη είναι να είναι ο πρώτος που θα «κατεβάσει» έγκυρα melds, με όλα τα χαρτιά που έχει στο χέρι του. Αντίθετα με το Κλασσικό Ράμι και άλλα παιχνίδια Ράμι (όπως το Κουμ-Καν 51, και το Ράμι 500) το Τζιν Ράμι περιλαμβάνει και ένα δεύτερο στόχο, που αφορά την προσπάθεια του παίκτη να μειώσει στο ελάχιστο τον αριθμό των άχρηστων φύλλων. «Άχρηστα» είναι τα φύλλα που δεν μπορούν να δημιουργήσουν ούτε σετ ούτε σειρές, τόσο στα χέρια των παικτών, όσο και στο τραπέζι. Το Τζιν Ράμι παίζεται με μία απλή τράπουλα χωρίς μπαλαντέρ. Κάθε γύρος αποτελείται από δύο κινήσεις – Η πρώτη είναι το «τράβηγμα του πρώτου φύλλου της τράπουλας (δημιουργώντας έτσι μία στοίβα απορριφθέντων) και η δεύτερη είναι η απόρριψη (ή πέταγμα) ενός φύλλου χαμηλής αξίας στον αντίπαλο. Η αξία ενός φύλλου καθορίζεται από το πόσο κατάλληλο είναι αυτό, για να σχηματίσει ο παίκτης σειρές, ή σετ, ή από την αξία που έχει το φύλλο σε βαθμούς τιμωρίας.

Οι παίκτες του Τζιν Ράμι μπορούν να λάβουν εντελώς δωρεάν το λογισμικό της RummyRoyal, και να απολαύσουν παρτίδες με μέλη από όλο τον κόσμο, σε μια ποικιλία παιχνιδιών, χωρίς να χρειάζεται να παίξουν με πραγματικά χρήματα, ή να μοιραστούν τα προσωπικά τους δεδομένα. Κάθε καινούριος παίκτης λαμβάνει και ένα εικονικό ποσό των 500$ που μπορεί να ανανεώσει ανά πάσα στιγμή. Το εικονικό αυτό ποσό έχει τη δυνατότητα διαρκούς ανανέωσης, πράγμα που σημαίνει ότι απολαμβάνετε δωρεάν παιχνίδια Τζιν Ράμι για όσο επιθυμείτε.

Δωρεάν Λήψη Τζιν Ράμι

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή, εντελώς δωρεάν. Μόλις εξοικειωθείτε με τα παιχνίδια και τις επιλογές τους, μπορείτε να λάβετε μέρος σε συναρπαστικά τουρνουά πολλών τραπεζιών με ελκυστικά χρηματικά έπαθλα.

Οδηγός προετοιμασίας

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε να παίζετε Τζιν είναι να παρακολουθήσετε την εξέλιξή του. Κάντε κλικ εδώ και παρακολουθήστε ένα demo. Έτσι, μαθαίνετε να παίζετε σε λιγότερο από 2 λεπτά και είστε αμέσως έτοιμοι να μπείτε στον κόσμο των συναρπαστικών παιχνιδιών Τζιν.