Τουρνουά Τζιν Ράμι

Κατέβασμα τώρα

Συνδεδεμένοι Τουρνουά

Σε καθημερινή βάση, η RummyRoyal διοργανώνει τουρνουά Τζιν Ράμι για διάφορα έπαθλα και προνόμια, με συμμετοχές παικτών από όλο τον κόσμο. Κι εφόσον τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας Τζιν Ράμι είναι πολλά και διαφορετικού επιπέδου, τα τουρνουά Τζιν Ράμι και τα παιχνίδια έχουν διάφορες μορφές, έτσι ώστε κάθε παίκτης να επιλέγει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει.

Τα τουρνουά ενός τραπεζιού είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν σε 2-4 παίκτες να συμμετέχουν στην αναμέτρηση για το συνολικό έπαθλο. Τα τουρνουά παιχνιδιών ράμι είναι απλά και ο ρυθμός τους γρήγορος. Πραγματοποιούνται σε εικοσιτετράωρη βάση, καθημερινά. Θα τα βρείτε στο λόμπι με ένα απλό κλικ στο πλήκτρο που αναγράφει «Τουρνουά ενός τραπεζιού».

Το Τζιν Ράμι είναι σχεδιασμένο για ομάδες 2-4 παικτών. Παράλληλα, θα βρείτε και το εξειδικευμένο μας σύστημα Πολλών Τραπεζιών, που επιτρέπει σε εκατοντάδες παίκτες να συμμετέχουν σε τουρνουά πολλαπλών παικτών (multiplayer), στην αναμέτρηση για το μεγάλο έπαθλο. Το πρόγραμμα των τουρνουά πολλών τραπεζιών είναι προκαθορισμένο. Για να μάθετε σχετικά με την έναρξη του κάθε τουρνουά, αλλά και για περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη σχετική καρτέλα στο λόμπι.

Μεταξύ άλλων Τουρνουά Πολλών Τραπεζιών, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε τουρνουά με δωρεάν εγγραφή (με χρηματικό έπαθλο και χωρίς κόστος συμμετοχής), σε παρτίδες για αυξημένα κέρδη, σε τουρνουά προκριματικών για σπουδαιότερους αγώνες, σε τραπέζια αρχαρίων, σε τουρνουά για σημαντικούς παίκτες (VΙP), και σε πολλά ακόμη δρώμενα, που κάνουν την αίθουσα μας ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα κάθε στιγμή της ημέρας.

Μια γενική εικόνα των τουρνουά : ένας μεγάλος αριθμός παικτών που αγωνίζεται ενάντια σε άλλους παίκτες, σε διαδοχικά τραπέζια. Σε κάθε στάδιο του αγώνα οι πιο αδύναμοι παίκτες αποκλείονται. Τέλος, εκείνοι που θα καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, αγωνίζονται για τα σημαντικότερα έπαθλα στο «μεγάλο» τραπέζι του τελικού. Κάθε τουρνουά (ανεξάρτητα από το είδος του) έχει ένα σταθερό, προκαθορισμένο σύστημα κανονισμών, που επιτρέπει μόνο σε κάποιους από τους παίκτες να συμμετέχουν στον αγώνα για το τελικό έπαθλο.

Τα παιχνίδια στη RummyRoyal είναι διαθέσιμα και δωρεάν. Όμως η συμμετοχή στα περισσότερα τουρνουά Πολλών Τραπεζιών είναι διαθέσιμη μόνο για επί πληρωμή μέλη εκτός και εάν η παραπάνω δήλωση αναφέρει διαφορετικά. Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε διάφορα συναρπαστικά τουρνουά Τζιν Ράμι; Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψης, δημιουργήστε το λογαριασμό σας, και ελάτε να παίξετε και να κερδίσετε έπαθλα και ειδικά προνόμια ! Μπορείτε πάντοτε να επιλέξετε ανάμεσα σε όλα τα τουρνουά Τζιν Ράμι, χρησιμοποιώντας τράπουλα ή πλακίδια, με τη δημιουργία του δωρεάν λογαριασμού σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον εκπαιδευτικό μας οδηγό, για να αποκτήσετε μια πρώτη εντύπωση για το παιχνίδι. Κάντε Κλικ Εδώ, για να ξεκινήσετε το demo μας – δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε.

Καθημερινά, η RummyRoyal διοργανώνει επίσης τουρνουά Κουμ-Καν 51, τουρνουά Ράμι 500 και τουρνουά Οκλαχόμα Τζιν.