Λήψη Ματζόνγκ

Κατέβασμα τώρα

Λάβετε το Λογισμικό

Για πολλούς παίκτες του Ματζόνγκ υπάρχουν δεκάδες διαδικτυακές πηγές που τους επιτρέπουν να παίξουν online ή να κατεβάσουν το δικό τους λογισμικό Ματζόνγκ. Οι περισσότερες ιστοσελίδες για λήψη ράμι λογισμικού θα σας δώσουν οδηγίες πώς να κατεβάσετε το online Ματζόνγκ είτε έχετε στη διάθεσή σας Apple Mac είτε απλά Windows. Με εξαίρεση όσα παιχνίδια προέρχονται από τις Η. Π. Α. , αναλόγως της χώρας προέλευσής του, το κάθε παιχνίδι τράπουλας διαθέτει κάποιο χαρακτηριστικό αυτής της χώρας. Στο Ματζόνγκ πρόκειται για τα ιδεογράμματα και τις εικόνες των πλακιδίων, στο Τούρκικο Ράμι ή αλλιώς Οκέι, υπάρχουν τα ‘ψευδομπαλαντέρ’ που στα τούρκικα ονομάζονται οκέι.

Κατεβάζοντας το Ματζόνγκ, θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε όσο εσείς επιθυμείτε, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, από την άνεση του σπιτιού σας. Επομένως δεν χρειάζεται να βγείτε προς αναζήτηση αντιπάλων. Συχνά το παιχνίδι του Ματζόνγκ μοιάζει με σύνθετο παιχνίδι που απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες και συγκέντρωση, όμως εάν έχετε κάνει αρκετή εξάσκηση μετατρέπεται σε κάτι απολύτως φυσικό. Παίζοντας Ματζόνγκ δεν θεωρείται ότι συμμετέχετε σε τζόγο, εφόσον το παιχνίδι είναι ευρέως αποδεκτό ως διεθνές κλασσικό παιχνίδι στρατηγικής.

Είναι τόσο εύκολο να κατεβάσετε το παιχνίδι του Ματζόνγκ και να το εγκαταστήσετε στον οικιακό σας υπολογιστή. Άλλωστε μέσα στα επόμενα χρόνια το Ματζόνγκ θα παίζεται από όλη την οικογένεια στο σπίτι. Το 1998, το Ματζόνγκ ανακηρύχτηκε ως το 225ο άθλημα στην Κίνα, και τα πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα διοργανώθηκαν εκεί το 2002.

Όλες οι παραλλαγές του Ματζόνγκ ανά τον κόσμο, ακολουθούν ένα παρόμοιο μοτίβο παιχνιδιού, επομένως όπου και αν το κατεβάσετε, θα είναι εύκολο να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να παίξετε με άνεση και ασφάλεια. Όταν συμμετέχετε σε τουρνουά εντός μιας εφαρμογής για παιχνίδια ράμι που έχετε κατεβάσει, ίσως προκύψουν κάποιες διακοπές, ή ίσως αποσυνδεθείτε. Μόλις η σύνδεσή σας αποκατασταθεί το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά και παραμένετε στο αρχικό σας παιχνίδι.

Πέρα από τη λήψη του Ματζόνγκ στον υπολογιστή σας, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και σε δεκάδες ιστοσελίδες.