Τουρνουά Ματζόνγκ

Παίξτε Δωρεάν

Online Τουρνουά

Με την πάροδο των χρόνων, το Ματζόνγκ εξελίχθηκε σε ένα διεθνώς δημοφιλές παιχνίδι, και κατόπιν σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο άθλημα. Από ένα παιχνίδι παράνομου τζόγου, πλέον έχει γίνει αποδεκτό ως μια νέα μορφή ψυχαγωγίας που συχνά αναφέρεται ως «υγιές αγώνισμα». Γι’ αυτό το λόγο, το 1998 προέκυψαν νέοι κανονισμοί, γνωστοί ως Διεθνείς Κανονισμοί Τουρνουά Ματζόνγκ. Με τη θέση του παιχνιδιού πλέον σίγουρη στην κοινότητα των online ράμι πλάι σε άλλα δημοφιλή παιχνίδια, όπως η online Κανάστα, τα τουρνουά του Ματζόνγκ στο διαδίκτυο αποτελούν μια πολύ αγαπημένη μορφή χαλάρωσης και διασκέδασης για πολλούς παίκτες.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν κάθε κινηματογραφική κινέζικη παραγωγή περιλαμβάνει κάποια σκηνή με τους ηθοποιούς να παίρνουν μέρος σε ένα τουρνουά Ματζόνγκ. Αυτό οφείλεται φυσικά ότι το παιχνίδι έχει τις ρίζες του στα μυστήρια της Ανατολής, και είναι πολύ πιο δημοφιλές στην Ασία από ότι στο δυτικό κόσμο. Αρχικά, στην Ιαπωνία πολλά μέρη που προσέφεραν βιντεοπαιχνίδια, έδωσαν τη δυνατότητα στους παίκτες να συνδέονται στο διαδίκτυο και να συμμετέχουν σε online τουρνουά Ματζόνγκ. Αυτό βοήθησε το παιχνίδι να αποκτήσει περισσότερους οπαδούς, και εν’ τέλει να γίνει ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια του διαδικτύου. Πλέον, μπορείτε να συμμετέχετε σε δωρεάν τουρνουά Ματζόνγκ στο διαδίκτυο από το σπίτι σας ή από οπουδήποτε προσφέρεται η δυνατότητα σύνδεσης.

Όταν λαμβάνετε μέρος σε τουρνουά Ματζόνγκ, η ιστοσελίδα που το προσφέρει θα φροντίσει να διαθέτει όλα όσα επιθυμείτε. Όποιες και αν είναι οι απορίες σας, η ενότητα με τίτλο Βοήθεια θα σας δώσει τη λύση, ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι προσφέρουν και Online Υποστήριξη. Υπάρχουν πολλών ειδών Online τουρνουά, όπως τουρνουά ενός τραπεζιού, ή τουρνουά πολλών τραπεζιών, ανάλογα με το επίπεδο ικανότητας του κάθε παίκτη. Τα τουρνουά Ματζόνγκ έχουν διάφορα ονόματα , και οι παίκτες είναι ελεύθεροι να διαλέξουν σε ποιο θα λάβουν μέρος. Εάν οι παίκτες που επιθυμούν να συμμετέχουν είναι περισσότεροι από τέσσερις, τότε κάποιοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το επόμενο τουρνουά. Οι θέσεις που ανατίθενται είναι τυχαίες. Όταν κάθε παρτίδα τελειώνει, όλοι αλλάζουν θέσεις.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα των online τουρνουά Ματζόνγκ, διοργανώνεται στην Κίνα, μαζί με τουρνουά που καθορίζουν τον καλύτερο παίκτη για κάθε χώρα. Όταν ο Πρόεδρος Μάο Τσετούνγκ απαγόρευσε το παιχνίδι του Ματζόνγκ τις δεκαετίες του 1960 και 1970, κυκλοφορούσε η φήμη ότι ακόμη και ο ίδιος κατάφερνε να βρει τρόπο να συμμετέχει σε τουρνουά Ματζόνγκ κρυφά!