Τραπεζική μεταφορά

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται πλήρης τεκμηρίωση πριν την πρώτη επεξεργασία των αναλήψεων με αυτή τη μέθοδο. Η διαδικασία γίνεται μία φορά, πριν την επεξεργασία της πρώτης ανάληψής σας με αυτή τη μέθοδο.

Ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας στο RummyRoyal μέσω τραπεζικής μεταφοράς:

  1. Μπείτε στο Ταμείο.
  2. Επιλέξτε «Κατάθεση».
  3. Επιλέξτε «Κατάθεση τώρα» στην ενότητα τραπεζική μεταφορά.
  4. Συμπληρώστε το επιθυμητό ποσό και επιλέξτε «Υποβολή».

Μην ξεχάσετε να εισάγετε έγκυρη διεύθυνση email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα κέρδη σας, αν παραστεί ανάγκη.

Πολιτική του RummyRoyal για την ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς

Μόλις κάνετε την ανάληψη, θα σας σταλεί ενημερωτικό email σχετικά με την έγκριση της συναλλαγής σας. Η ανάληψη θα βρίσκεται σε εκκρεμότητα για 1-3 εργάσιμες μέρες από τη στιγμή πραγματοποίησής της. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος αυτού, μπορείτε να ακυρώσετε την ανάληψη από την ενότητα «Ακύρωση ανάληψης» του ταμείου. Με αυτή την επιλογή, το κόστος επεξεργασίας που χρεώθηκε για το αίτημα ανάληψής σας θα πιστωθεί στο υπόλοιπό σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το ελάχιστο ποσό για ανάληψη μέσω τραπεζικής μεταφοράς είναι 400$/?/£.

Για την ασφάλεια της ταυτότητάς σας και για να διευκολύνουμε τη διαδικασία της πρώτης σας ανάληψης από το RummyRoyal, χρειάζεται να μας στείλετε συγκεκριμένα έγγραφα. Για να δείτε λεπτομέρειες για τα απαιτούμενα έγγραφα, κάντε κλικ στην επιλογή «Τεκμηρίωση» που βρίσκεται στη σελίδα των αναλήψεων μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Μόλις λάβουμε την πλήρη τεκμηρίωση, η επεξεργασία της ανάληψή σας θα έχει ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Σημείωση – Το RummyRoyal δεν φέρει ευθύνη για τυχόν χρεώσεις μετατροπής νομίσματος που χρεώνει η τράπεζά σας. Εσείς είστε ο μόνος υπεύθυνος για τυχόν φόρους στους οποίου υπόκεινται τα κέρδη σας.