Πρωταθλητή Μπουράκο

Παίξτε σε όποιο από τα πράσινα χρωματισμένα Μπουράκο Πρωταθλητής τραπέζια Γρήγορου Τουρνουά και μαζέψτε πόντους για να φτάσετε στην κορυφή του Πίνακα.
Οι πρώτοι 10 παίχτες θα κερδίσουν τεράστια χρηματικά βραβεία κάθε βδομάδα με ένα μεγάλο βραβείο των 100$.

Πίνακας Κατάταξης

Κατάταξη βραβείο
1 100$
2 50$
3 25$
4 15$
5 10$
6-10 500$ Lucky Dollar (Ζ) Δωρεάν θέση(G)

Τραπέζια & Διανομή Πόντων

Παιχνίδι Ποντάρισμα Παίχτες Πόντοι
Burraco 11$ 2 1
Burraco 22$ 2 2
Burraco 33$ 2 3

Όροι & Προϋποθέσεις

  1. Οι Πρωταθλητή Μπουράκο διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί μόνο για τα μέλη που έχουν προβεί σε κατάθεση.
  2. Οι διαγωνισμοί του πίνακα κορυφής θα διαρκέσουν τον σχετικό χρόνο που αναφέρεται παραπάνω. Το τραπέζια μπορεί να είναι ανοιχτά αρκετές ώρες πριν\ μετά από την ώρα του διαγωνισμού, ωστόσο τα παιχνίδια θα μετράνε για τα βραβεία μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου που ορίστηκε παραπάνω.
  3. Ο αριθμός των βραβείων που μπορεί να μαζέψει κάθε παίχτης δεν είναι περιορισμένος, οι παίχτες μπορουν να παίξουν και να κερδίσουν όσα βραβεία μπορούν.
  4. Τα ονόματα των νικητών και η διανομή των βραβείων θα δημοσιευτεί στην εφαρμογή και στη σελίδα των νικητών μέσα σε 24 ώρες από τη λήξη της εβδομαδιαίας πρόκλησης.
  5. Τα βραβεία θα δίνονται αυτόματα στο τέλος της πρόκλησης. Σε περίτωση ισοπαλίας στις θέσεις που κερδίζουν χρηματικά ποσά, οι παίχτες που είναι στην ίδια θέση θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στις θέσεις που κερδίζουν εισητήριο, το σύστημα θα ανταμείψει όλους τους παίχτες κατάταξης 6-10, με τα σχετικά εισητήρια, ωστόσο, θα τηρήσει τον κανόνα του μέχρι 30 βραβεία συνολικά σε ολόκληρο τον πίνακα.
  6. Προς το συμφέρον του θεμιτού gaming απαιτείται από τους παίχτες να παίξουν τουλάχιστον 20 παιχνίδια κάθε είδους πριν κάνουν κάποια ανάληψη.
  7. Όποιοι παίχτες βρεθούν να χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς για να συμμετάσχουν σε αυτά τα τουρνουά ή να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δόλια δραστηριότητα οι λογαριασμοί τους θα κλείσουν και όποια κέρδη θα μηδενιστούν και θα χαθούν.
  8. Όροι Χρήσης στο www.RummyRoyal.gr και στην Εφαρμογή RummyRoyal ισχύουν και για αυτή την προσφορά.
  9. Σε περίπτωση ισοπαλίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων παιχτών, ο συνολικός αριθμός των νικών κάθε παίχτη θα χρησιμοποιηθεί για να καθοριστεί η κατάταξή τους. Για παράδειγμα, οι Παίχτες Α και Β έχουν και οι δύο 30 πόντους στον πίνακα κορυφής. Ο παίχτης Α έχει 10 νίκες και 10 ήττες, και ο παίχτης Β έχει 5 νίκες και 20 ήττες. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης Α θα βρεθεί υψηλότερα στην κατάταξη από τον Παίχτη Β.
  10. Η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει αυτήν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κάποια ειδοποίηση. Επιπλέον, διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του τουρνουά για δημοσίευση και διαφημιστικούς σκοπούς.