Λάβετε Bonus 5$

Δωρεάν κατέβασμα

Πώς Να Λάβετε Το Μπόνους:

 1. Ανοίξτε το πρόργαμμα της Ράμι (Πατήστε εδώ για δωρεάν λήψη).
 2. Μπείτε στο “Ταμείο”.
 3. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και τον κωδικό bonus: 5WELCOME
 4. Μόλις επιβεβαιώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα λάβετε 5$ απευθείας στον λογαριασμό σας.

Αφού λάβετε το μπόνους ψάξτε για τα μωβ (W) τραπέζια μέσα στο λόμπι όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν δώρο σας & να παίξετε με πραγματικά χρήματα.

Όροι και προϋποθέσεις:

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα.
 2. Οι παίχτες που θα τελειώνουν την εγγραφή τους θα αναταμείβονται με το bonus αφού θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή κατά την διάρκεια της προσφοράς μόνο. Αν για κάποιο λόγο το bonus δεν έχει μπει αυτόματα στον λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών μέσα σε 24 ώρες από την ημερομηνία εγγραφής.
 3. Το bonus δίνεται μόνο μία φορά ανά λογαριασμό\νοικοκυριό.
 4. Το μπόνους θα πιστωθεί σύμφωνα με ένα σταθερό ποσοστό. Ο παίχτης που θα χρησιμοποιήσει τον ακόλουθο κωδικό μπόνους μόλις συνδεθεί θα δεχτεί ένα μπόνους με το συγκεκριμένο ποσό των 6.30$ στο υπόλοιπο των πραγματικών του χρημάτων.
 5. Οι παίχτες που θα παραβιάσουν αυτόν τον κανονισμό, ή θα επιχειρήσουν να ασκήσουν οποιαδήποτε εξαπάτηση και\ ή δόλια δραστηριότητα – συμπεριλαμβανομένου εγγραφή πολλαπλών λογαριασμών, θα αποκλειστούν από την RummyRoyal αμέσως, και οι λογαριασμοί τους θα κλείσουν επ ‘αόριστον.
 6. Για να λάβετε αυτό το bonus απαιτείται οι παίχτες να παρέχουν ακριβή στοιχεία επικοινωνίας. Λογαριασμοί που δεν θα περιέχουν έγκυρες πληροφορίες θα κλείσουν και όλα τα κέρδη θα μηδενιστούν και θα ακυρωθούν.
 7. Απαιτείται οι παίχτες να παίξουν τουλάχιστον 30 raked παιχνίδια με “Πραγματικά Χρήματα” για να μπορούν να κάνουν ανάληψη τα όποια κέρδη.
 8. Το παίξιμο των παιχνιδιών με πραγματικά χρήματα είναι διαθέσιμο σύμφωνα με τους κανόνες του site, οι παίχτες που έχουν ακόμα να κάνουν κατάθεση μπορούν να παίξουν μόνο στα ” Τραπέζια Καλωσορίσματος” (μαρκαρισμένα με μωβ στο λόμπι με το γράμμα (W)) για την εκπλήρωση αυτού του όρου.
 9. Οι παίχτες που δεν έχουν κάνει κατάθεση και έχουν πάρει το bonus 5$ τους επιτρέπεται να συμμετάσχουν σε καθορισμένα (W) Τραπέζια Καλωσορίσματος στην καρτέλα Πραγματικού Παιχνιδιού για μία περίοδο 20 ημερών αφότου ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Μετά από αυτή την περίοδο οι παίχτες θα πρέπει να προβούν σε κατάθεση για να συνεχίσουν να παίζουν στην καρτέλα πραγματικών παιχνιδιών. Τα κέρδη κατά τη διάρκεια αυτής τη περιόδου θα παραμείνουν στους λογαριασμούς των παιχτών.
 10. Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τον αριθμό των παιχνιδιών που παίζετε μέσα στο Ταμείο.
 11. Η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει αυτή την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.