Τζάκποτ 777

Παίξτε στα 777$ τραπέζια Τζάκποτ που βρίσκονται στην καρτέλα “Γρήγορα Τουρνουά” και απλώστε τα χέρια σας στο πολυπόθητο bonus χρηματικό βραβείο αξίας 777$!

Όταν μαζέψεις 4 διαδοχικές νίκες – μπορείς να διεκδικήσεις το βραβείο jackpot! Έχεις τότε την επιλογή να σταματήσεις εκεί, ή να συνεχίσεις για την 5η / 6η / 7η διαδοχική νίκη και να διεκδικήσεις ένα ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ έπαθλο!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΙΚΩΝ Βραβεία
7 777$
6 350$
5 100$
4 50$

Τραπέζια Τζάκποτ

Όνομα τραπεζιού Ποντάρισμα Παιχνίδι
777$ Τζάκποτ (R)(T) 7$ Κουμ-καν
777$ Τζάκποτ (R)(T) 7$ Ράμι 40

Διεκδικήστε το

Τα παιχνίδια θα πρέπει να γίνουν μέσα σε 48 ώρες από την πρώτη νίκη. Για να διεκδικήσετε ένα τζάκποτ, στείλτε email στο support@rummyroyal.gr με την ημερομηνία της πρώτης νίκης σε τραπέζι Τζάκποτ. Τα χρήματα θα μπουν στον λογαριασμό σας μέσα 2 εργάσιμη ημέρα.

όρους και προϋποθέσεις

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα.
 2. Υπενθύμιση: Αν κάποιος παίχτης χάσει ένα παιχνίδι πριν διεκδικήσει το bonus του ή της, η σειρά τους θα μηδενιστεί. Η στιγμή που ένας παίχτης διεκδικήσει το μπόνους του ή της επίσης θα επανεξεταστεί πριν αυτό δοθεί. Μόνο οι ήττες σε Τζάκποτ Τραπέζια θα επηρεάσουν την επιλεξιμότητά σας
 3. Τα Τζάκποτ bonus θα δίνονται μέχρι το σύνολο να φτάσει τα 2000$. Από αυτό το σημείο δεν θα δίνονται άλλα Τζάκποτ bonus για το υπόλοιπο χρόνο της προσφοράς, και τα τραπέζια Τζάκποτ δεν θα είναι διαθέσιμα στο λόμπι.
 4. Το bonus δεν θα δοθεί αν δύο ή περισσότεροι παίχτες συνωμοτήσουν για να πετύχουν τον αριθμό των νικών στη σειρά. Τα παιχνίδια που απαιτούνται για να διεκδικηθεί το bonus θα ελέγχονται για δόλιο παίξιμο. Το δόλιο παίξιμο συμπεριλαμβάνει “μαλακό παιχνίδι”(δεν παίζεις για να κερδίσεις), πολλαπλούς λογαριασμούς, και οποιαδήποτε απαγορευμένη δραστηριότητα κάτω από το άρθρο 3 των γενικών όρων χρήσης.
 5. Αν ένας παίχτης ζητήσει ένα βραβείο μετά από 4 / 5 / 6 / 7 συνεχόμενες νίκες η σειρά τους θα μηδενίζεται. Αν επιθυμούν να συναγωνιστούν για τα βραβεία του Jackpot θα πρέπει να ξεκινήσουν την σειρά τους ξανά.
 6. Οι παίχτες που θα μοιράζονται διεύθυνση I.P., φυσική διεύθυνση ή άλλες τέτοιες πληροφορίες δεν επιτρέπεται να παίξουν μαζί για την προσφορά, και τα μεταξύ τους παιχνίδια δενθα είναι έγγυρα για την διεκδίκηση του Master Bonus.
 7. Αν δύο ή περισσότεροι παίχτες διεκδικήσουν ένα bonus την ίδια στιγμή, και μόνο ένα bonus 100$ / 250$ / 777$ είναι διαθέσιμο, το bonus θα δοθεί στον παίχτη που το διεκδίκησε πρώτος σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα του Email.
 8. Αν ένα παιχνίδι τελειώσει πρόωρα λόγω τεχνικού προβλήματος, το παιχνίδι θα ρυθμιστεί σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης παιχνιδιών μας και δεν θα μετρά ούτε σαν νίκη ούτε σαν ήττα για αυτή την προσφορά.
 9. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και της εφαρμογής ισχύουν και σε αυτή την προσφορά.
 10. Οι παίκτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες Συνομιλίας μας θα απομακρύνονται από τα τουρνουά αμέσως και τυχόν κέρδη θα ακυρώνονται.
 11. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και της εφαρμογής ισχύουν και σε αυτή την προσφορά.