200$ μπόνους καλωσορίσματος

Έλα και λάβε το δικό σου Bonus Πρώτης Κατάθεσης 200$ σήμερα!

Απλά κάντε την πρώτη κατάθεση της επιλογής σας και λάβετε ένα 100% Μπόνους Καλωσορίσματος – η προσφορά ισχύει για καταθέσεις των 10$ και άνω!

Είναι τόσο απλό

Ποσό Κατάθεσης λάβετε το Bonus
10$/€/£ 10$/€/£
50$/€/£ 50$/€/£
200$/€/£ 200$/€/£

Η λήψη του bonus είναι υπερ εύκολη!

  1. Κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό Rummyroyal.
  2. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό RummyRoyal.
  3. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση με μία από τις γρήγορες και ασφαλείς μεθόδους μας (δεν χρειάζεται κωδικός bonus!)

Νέων Καταθετών 100$ Τζάκοποτ – Τραπέζια Αρχαρίων

100$ Jackpot Bonus

Κάνατε την πρώτη σας κατάθεση; Για τις επόμενες 90 ημέρες μπορείτε να παίζετε στα ειδικά “100$ Jackpot” μαρκαρισμένα με (Β) και χρωματισμένα μωβ μέσα στο λόμπι παιχνιδιών. Σε αυτά τα τραπέζια μπορείτε να παίζετε με μικρότερα πονταρίσματα και να εξασκήσετε τις δεξιότητές σου παίζοντας μόνο με αρχάριους!

Ανάλυση Bonus

Για να διασφαλίσουμε ότι οι παίχτες δεν θα καταχραστούν αυτή την γενναιοδωρη προσφορά, το bonus θα δίνεται τμηματικά στο πραγματικό σας υπόλοιπο ανά 5$ καθώς παίζετε με πραγματικά χρήματα. Μόλις τα 5$ προστεθούν στον λογαριασμό σας αυτό το ποσό γίνεται αναλήψιμο – δεν υπάρχει καμία δέσμευση.

Λαμβάνετε 1 Πόντο Bonus για κάθε 1$ fee που ξοδεύετε (το ποσό αυτό είναι προσαυξητικό). Κάθε 20 Πόντους Bonus που κερδίζετε το υπόλοιπό σας θα αυξάνεται αυτόματα με 5$ χρηματικό αναλήψιμο bonus για να το κάνετε ό,τι θέλετε!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του μπόνους σας μέσα στο τμήμα “Τα μπόνους μου” στο Ταμείο. Πατήστε εδώ για να δείτε ένα παράδειγμα.

View Your Bonus Progress in the Bonus Bar

Όροι και προϋποθέσεις:

  1. Το μέγιστο μπόνους είναι 200$.
  2. Το μπόνους παραμένει διαθέσιμο στο λογαριασμό σας για χρονικό διάστημα 30 ημερών. Το μπόνους θα προστεθεί στο λογαριασμό σας αυτόματα και θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπό σας σε βήματα των 5$ καθώς παίζετε με πραγματικά χρήματα και συγκεντρώνετε Πόντους Bonus. Για κάθε 1$ δικαιώματος συμμετοχής που πληρώνετε, κερδίζετε 1 Πόντο Bonus. Για κάθε 20 Πόντους Bonus, 5$ από το μπόνους σας μεταφέρονται αυτόματα στο υπόλοιπο των πραγματικών χρημάτων σας. Επιπλέον, σημειώστε ότι παίζοντας τα πλαϊνά παιχνίδια (Blackjack, Ρουλέττα, Video Πόκερ ή Φρουτάκια) δεν μετράνε στις απαιτήσεις του τζίρου που αναφέρεται παραπάνω για ανάληψη.
  3. Σημειώστε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τους βαθμούς σας και την κατάσταση των μπόνους σας στο Ταμείο, στην ενότητα “Τα μπόνους μου”.
  4. Το μπόνους δίνεται μόνο μία φορά κατά την περίοδο της προσφοράς, κατά την πρώτη κατάθεση.
  5. Οι παίχτες που έλαβαν το Μπόνους Καλωσορίσματός τους μετά την 1η Ιανουαρίου 2012 00:00 GMT, θα απολαύσουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις αποδέσμευσης του μπόνους: Το μπόνους είναι δεσμευμένο στο λογαριασμό σας για μία περίοδο 30 ημερών. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πρέπει να κερδίσετε Πόντους Μπόνους και να λάβετε το μπόνους σε προσαυξήσεις του 1$ (στη διάρκεια των πρώτων 5 προσαυξήσεων, όπου κάθε 1 πόντος μπόνους ισοδυναμεί με 1$ μπόνους) και 3$ (ξεκινώντας από την 6η προσαύξηση και πάνω, όπου κάθε 3 πόντοι μπόνους ισοδυναμούν με 3$ μπόνους). Αφού ολοκληρωθεί η περίοδος των 30 ημερών, οποιαδήποτε ποσά έχουν απομείνει από το Μπόνους Καλωσορίσματος θα μηδενιστούν και θα ακυρωθούν. Επιπλέον, παρακαλώ σημειώστε ότι παίζοντας τα πλαϊνά παιχνίδια (Μπλακτζάκ, Ρουλέττα Βίντεο Πόκερ και Φρουτάκια) δεν μετρούν για την εκπλήρωσηι των όρων ανάληψης που αναφέρονται παραπάνω.