Νέων Καταθετών 100$ Τζάκοποτ

100$ Τζάκοποτ – Οι Νέοι Καταθέτες Λαμβάνουν Περισσότερα

Παίξτε στα ειδικά μας “100$ Jackpot (B)” τραπέζια, τελείωστε 3 παιχνίδια στην 1η θέση συνεχόμενα και διεκδικήστε το χρηματικό σας βραβείο.
Θέλετε ακόμη μεγαλύτερο βραβείο; Συνεχίστε προς την 4η, 5η, 6η ή 7η συνεχόμενη νίκη σας.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΙΚΩΝ Βραβεία
7 100$
6 50$
5 25$
4 10$
3 5$

Τραπέζι Τζάκποτ Καλωσορίσματος

TΌνομα Τραπεζιού Ποντάρισμα Παιχνίδι
100$ Jackpot (B) 1$ Ράμι 51
100$ Jackpot (B) 1$ Ράμι 40
100$ Jackpot (B) 1$ Ράμι
100$ Jackpot (B) 1$ Τζιν

Διεκδικήστε το

Τα παιχνίδια θα πρέπει όλα να γίνουν μέσα σε 48 ώρες από την πρώτη νίκη. Για να διεκδικήσετε ένα τζάκποτ, στείλτε ένα email στο support@rummyroyal.gr με την ημερομηνία της πρώτης νίκης σε Τζάκποτ Τραπέζι. Τα χρήματα θα μπουν στο λογαρισμό σας μέσα σε μία εργάσιμη μέρα.

όρους και προϋποθέσεις.

 1. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο κατα τη διάρκεια αυτού του μήνα.
 2. Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για “Νέους Καταθέτες” – Ένας παίχτης θεωρείται σαν “Νέος Καταθέτης” για 90 μέρες μετά την πρώτη του/της κατάθεση.
 3. Υπενθύμιση: Αν κάποιος παίχτης χάσει ένα παιχνίδι πριν διεκδικήσει το bonus του ή της, η σειρά τους θα μηδενιστεί. Η στιγμή που ένας παίχτης διεκδικήσει το μπόνους του ή της επίσης θα επανεξεταστεί πριν αυτό δοθεί. Μόνο οι ήττες σε Τζάκποτ Τραπέζια θα επηρεάσουν την επιλεξιμότητά σας
 4. Τα Τζάκποτ bonus θα δίνονται μέχρι το σύνολο να φτάσει τα 1000$. Από αυτό το σημείο δεν θα δίνονται άλλα Τζάκποτ bonus για το υπόλοιπο χρόνο της προσφοράς, και τα τραπέζια Τζάκποτ δεν θα είναι διαθέσιμα στο λόμπι.
 5. Το μπόνους δεν θα δοθεί αν δύο ή περισσότεροι παίχτες συνωμοτούν για να πετύχουν έναν αριθμό συνεχόμενων νικών. Τα παιχνίδια που απαιτούνται για τη διεκδίκηση του μπόνους θα ελεγχθούν για δόλιο παίξιμο. Το δόλιο παιχνίδι συμπεριλαμβάνει “μαλακό παιχνίδι” (παίζεις για να χάσεις), πολλαπλούς λογαριασμούς, και κάθε απαγορευμένη ενέργεια σύμφωνα με το άρθρο 3 των γενικών όρων χρήσης.
 6. Αν ένας παίχτης ζητήσει ένα βραβείο μετά από 3 / 4 / 5 / 6 / 7 συνεχόμενες νίκες η σειρά τους θα μηδενίζεται. Αν επιθυμούν να συναγωνιστούν για τα βραβεία του Jackpot θα πρέπει να ξεκινήσουν την σειρά τους ξανά.
 7. Οι παίχτες που θα μοιράζονται διεύθυνση I.P., φυσική διεύθυνση ή άλλες τέτοιες πληροφορίες δεν επιτρέπεται να παίξουν μαζί για την προσφορά, και τα μεταξύ τους παιχνίδια δενθα είναι έγγυρα για την διεκδίκηση του Master Bonus.
 8. Αν δύο ή περισσότεροι παίχτες διεκδικήσουν ένα bonus την ίδια στιγμή, και μόνο ένα bonus 25$ / 50$ / 100$ είναι διαθέσιμο, το bonus θα δοθεί στον παίχτη που το διεκδίκησε πρώτος σύμφωνα με την ημερομηνία και την ώρα του Email.
 9. Αν ένα παιχνίδι τελειώσει πρόωρα λόγω τεχνικού προβλήματος, το παιχνίδι θα ρυθμιστεί σύμφωνα με την πολιτική ακύρωσης παιχνιδιών μας και δεν θα μετρά ούτε σαν νίκη ούτε σαν ήττα για αυτή την προσφορά.
 10. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και της εφαρμογής ισχύουν και σε αυτή την προσφορά.
 11. Οι παίκτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες Συνομιλίας μας θα απομακρύνονται από τα τουρνουά αμέσως και τυχόν κέρδη θα ακυρώνονται.
 12. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και της εφαρμογής ισχύουν και σε αυτή την προσφορά.