Λήψη του Ράμι

Κατέβασμα τώρα

Λάβετε το Λογισμικό

Λήψη του Ράμι – Εύκολα και γρήγορα

Το RummyRoyal είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό ράμι στον κόσμο. Οι παίκτες μας απολαμβάνουν τα συναρπαστικά παιχνίδια, τη γνωριμία με φίλους από όλο τον κόσμο, και πολλά άλλα οφέλη και προνόμια αποκλειστικά για τους καταθέτες μας.

Μήπως αναζητάτε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να παίξετε online τα παιχνίδια ράμι που τόσο σας αρέσει να παίζετε και εκτός διαδικτύου; Εάν ναι, έχετε έρθει στη σωστή πηγή !

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος της κοινότητας, να κατεβάσετε την δωρεάν μας ράμι εφαρμογή για windows, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να παίξετε με τράπουλα ή με πλακίδια μια μεγάλη ποικιλία από online παιχνίδια ράμι!

Τι έχει να προσφέρει το Λογισμικό της RummyRoyal

  • Μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια εντελώς δωρεάν
  • Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένο RNG – (Random Number Generator) που εξασφαλίζει ότι τα φύλλα ανακατεύονται και μοιράζονται τυχαία.
  • Μπορείτε να παίξετε οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή
  • Παίξτε με φίλους, οικογένεια ή με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο
  • Δεν χρειάζεται να περιμένετε να βρείτε αντιπάλους- η αίθουσά μας είναι πάντοτε γεμάτη παίκτες και μπορείτε την επισκέπτεστε συνεχώς.
  • Διάφορα είδη και τρόποι παιχνιδιών
  • Διάφορα είδη τουρνουά
  • Τουρνουά Δωρεάν Εγγραφής
  • Παράθυρα chat
  • Δεν χρειάζεται να ανακατέψετε ή να μοιράσετε τα χαρτιά, το κάνουμε εμείς για εσάς

Το κατέβασμα του παιχνιδιού είναι εύκολο, γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα με τίτλο λήψη ράμι και να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες.

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη και η διαδικασία εγκατάστασης του ράμι, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μοναδική εμπειρία online gaming αλλά και μια πληθώρα επάθλων και ανταμοιβών που η RummyRoyal προσφέρει στα μέλη της !

Απολαύστε Παιχνίδια

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης (θα σας πάρει μόνο ένα με δύο λεπτά) θα εμφανιστεί μία μικρή φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε τη αναγράφοντας το όνομα χρήστη, τον προσωπικό σας κωδικό, μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε το όνομα που επιθυμείτε να εμφανίζεται στην οθόνη. Εδώ να σημειωθεί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο όνομα χρήστη και το όνομα που εμφανίζεται στην οθόνη. Το όνομα χρήστη θα το χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε (login), ενώ το όνομα στην οθόνη (ψευδώνυμο) είναι εκείνο με το οποίο θα φαίνεστε μέσα στην εφαρμογή. Αυτός ο διαχωρισμός γίνεται αποκλειστικά για τη διασφάλιση των πληροφοριών χρήστη σας.

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα καλωσορίσματος μαζί με τις πληροφορίες σύνδεσης για αποθήκευση και μελλοντική χρήση. Πλέον θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και να παίξετε Κλασσικό Ράμι, Κουμ-Καν 51, Κουμ-Καν 40, Τζιν Ράμι, και Ράμι 500 – παρακολουθώντας τα σύντομα και πληροφοριακά μας demo.

Καλωσορίσατε και καλή επιτυχία!