Τουρνουά Κλασσικού Ράμι

Κατέβασμα τώρα

Συνδεδεμένοι τουρνουά

Τουρνουά Κλασσικού Ράμι

Τα Ράμι είναι μια συναρπαστική ομάδα παιχνιδιών που βασίζονται στην επιδεξιότητα και τη συγκέντρωση όσων συμμετέχουν. Το στοιχείο του ανταγωνισμού εντείνει τη δυναμικότητα και την ψυχαγωγία που προσφέρει το παιχνίδι. Τα τουρνουά online ράμι, ενώνουν παίκτες από όλο τον κόσμο σε μία μοναδική εμπειρία gaming. Τα τουρνουά Κλασσικού Ράμι προσφέρουν ελκυστικά έπαθλα και άλλα προνόμια.

Όταν τα τουρνουά ράμι ανοίγουν για εγγραφές, οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να εμφανιστούν την προγραμματισμένη ώρα. Το τουρνουά είναι μια multiplayer εκδήλωση, σε κάθε στάδιο της οποίας κάποιοι παίκτες μπορεί να αποκλειστούν, ενώ κάποιοι άλλοι θα προκριθούν στις υψηλότερες θέσεις.

Τα έπαθλα των τουρνουά συνήθως καθορίζονται από το κόστος αγοράς θέσης και από τον αριθμό των συμμετεχόντων (εκτός και αν επισημαίνεται διαφορετικά). Όσο περισσότεροι είναι οι συμμετέχοντες, και όσο μεγαλύτερο το κόστος συμμετοχής – τόσο σημαντικότερο θα είναι και το έπαθλο.

Ένα τουρνουά συνήθως τελειώνει με τέσσερις φιναλίστ που παίζουν στο τραπέζι του τελικού. Αυτοί είναι και οι παίκτες που θα κερδίσουν το μεγαλύτερο μέρος του συνολικού επάθλου.

Είδη Τουρνουά

Υπάρχουν 2 κύρια είδη τουρνουά στην αίθουσά μας. Το πρώτο είναι τα τουρνουά αποκλεισμού. Σε αυτά, υπάρχει ένα προκαθορισμένο όριο αποκλεισμού, και οι παίκτες που θα το φτάσουν ή θα το ξεπεράσουν αποκλείονται. Αυτά τα τουρνουά έχουν την ίδια ιδιαιτερότητα στη βαθμολογία με το σύστημα των παιχνιδιών ράμι, όπου οι παίκτες εισπράττουν βαθμούς τιμωρίας στο τέλος κάθε γύρου, αντίστοιχους με την αξία των φύλλων που τους έχουν απομείνει στα χέρια. Για αυτό το λόγο, ο τελευταίος παίκτης που θα απομείνει στο τραπέζι είναι ο νικητής της πρώτης θέσης. Αυτού του είδους τα τουρνουά πραγματοποιούνται και με ένα τραπέζι, αλλά και με πολλά.

Το δεύτερο και πιο πρόσφατο είδος τουρνουά είναι το Τουρνουά Βαθμολογίας. Αυτό το είδος τουρνουά θα συναντήσετε και στο Ράμι 500. Στο Ράμι 500, το σύστημα βαθμολογίας είναι διαφορετικό. Οι παίκτες εισπράττουν θετική βαθμολογία για κάθε συνδυασμό που κατεβάζουν στο τραπέζι, κι έτσι νικητής ανακηρύσσεται εκείνος ή εκείνη που θα αγγίξει ή θα ξεπεράσει πρώτος /η ένα προκαθορισμένο σκορ.

Χαρακτηριστικά Τουρνουά

Υπάρχουν πολλοί τύποι τουρνουά ράμι, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν γρήγορα τουρνουά, turbo και speed, αλλά και τουρνουά προκριματικών (για οικονομικότερη συμμετοχή σε περισσότερες και πιο δαπανηρές εκδηλώσεις), και σε τουρνουά εγγυημένου χρηματικού επάθλου για πολλούς παίκτες. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης και πιο ιδιαίτερα τουρνουά, όπως τουρνουά αρχαρίων, τουρνουά μελών της λέσχης royal stars, τουρνουά πρόσθετου επάθλου και άλλα είδη διαγωνισμών.

Παίξτε τα χαρτιά σας (ή τα πλακίδια Ράμικαμπ) σωστά και κερδίστε μεγάλα βραβεία σήμερα!