Στρατηγική Κλασσικό Ράμι

Κατέβασμα τώρα

Υποδείξεις και Στρατηγική
Το κλασικό Ράμι είναι παιχνίδι που απαιτεί μεθοδικότητα, συγκέντρωση και στρατηγική πριν από, και σε κάθε βήμα. Οι αποφάσεις των παικτών επηρεάζουν την πρόοδο του παιχνιδιού, και κάθε κίνηση μπορεί να κατευθύνει την εξέλιξη, αλλά και να καθορίσει την έκβαση.

Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να σκεφτείτε καλά τις τεχνικές που θα υιοθετήσετε σε κάθε περίσταση. Εφόσον η κάθε παρτίδα παίζεται υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα είναι απαραίτητα χρήσιμες ή σχετικές όλες οι υποδείξεις. Καλό είναι λοιπόν να τις χρησιμοποιήσετε παράλληλα με τη δική σας στρατηγική ράμι, ως ένα μέσο καθοδήγησης, που θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Συγκέντρωση – το Παιχνίδι Ράμι είναι γρήγορο και δυναμικό. Αυτό σημαίνει ότι ο ρυθμός και η ταχύτητα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Η συγκέντρωση και η προσήλωση δίνουν στους παίκτες το πλεονέκτημα, εφόσον μπορούν με ευκολία να παρακολουθήσουν τις κινήσεις των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα να ζυγίζουν καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση. Για παράδειγμα, ένας παίκτης που παρατηρεί ότι ο αντίπαλος συλλέγει αρκετά φύλλα του ίδιου χρώματος, θα υποθέσει ότι ο αντίπαλος κοντεύει να συμπληρώσει τους συνδυασμούς του και να κερδίσει. .

Η στοίβα απόρριψης – Κάθε φορά οι παίκτες πετούν το φύλλο που δεν χρειάζονται. Ένας παίκτης που προσέχει ποια φύλλα έχουν πετάξει οι αντίπαλοι ωφελείται διπλά: πρώτον, θα ξέρει ποια χαρτιά έχουν απομείνει στο παιχνίδι, και ποια φύλλα δεν πρέπει να περιμένει να του έρθουν. Δεύτερον, θα υπολογίσει περίπου ποια φύλλα έχουν οι αντίπαλοί του στα χέρια τους.

Τράβηγμα – Στην αρχή του γύρου καλό είναι να επιλέγετε να τραβήξετε από τα κλειστά φύλλα και όχι από τη στοίβα απόρριψης. Έτσι οι αντίπαλοι δεν θα μπορέσουν να μάθουν ποια φύλλα σας είναι χρήσιμα. Δεν είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσετε αυτόν τον «κανόνα», γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ένα χρήσιμο φύλλο, και να το σηκώσετε για να συμπληρώσετε ένα meld.

Απόρριψη – Το φύλλο που καλείστε να πετάξετε στο τέλος της σειράς σας είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η απόρριψη δίνει στους αντιπάλους σας μια ιδέα για τα χαρτιά που έχετε στο χέρι. Μπορείτε να παραπλανήσετε τους αντιπάλους επιλέγοντας με προσοχή ποιο φύλλο θα πετάξετε. Εάν πετάξετε για παράδειγμα ένα 8 κούπα, ενώ έχετε 7 και 9 μπαστούνι, αυτό ίσως κάνει τον αντίπαλο να σκεφτεί ότι δεν χρειάζεστε καθόλου τα οχτάρια. Έτσι την επόμενη φορά ίσως επιλέξει να πετάξει ένα οκτώ μπαστούνι.

Αυτές είναι γενικές υποδείξεις στρατηγικής τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε σε όλα τα παιχνίδια ράμι (Κουμ-Καν 51, Κουμ-Καν 40, Τζιν Ράμι, Οκλαχόμα Τζιν και Ράμι 500). Θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε σημαντικά το παιχνίδι σας. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη τεχνικές για να ανακαλύψετε. Βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα και κερδίστε τα μεγαλύτερα έπαθλα!

Κατεβάστε το λογισμικό για online ράμι σήμερα για να συναντήσετε παίκτες από όλο τον κόσμο, να εφαρμόσετε τη δική σας ράμι στρατηγική και να αρχίσετε να κερδίζετε !

Λήψη Κλασσικό Ράμι