Δωρεάν Ράμι 500

Rummy 500

Παίξτε Δωρεάν

Παίξτε Ράμι 500 – ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Η εξελιγμένη πλατφόρμα gaming της RummyRoyal σας προσφέρει μια ποικιλία παιχνιδιών τράπουλας ράμι εντελώς δωρεάν. Η μεγάλη αυτή οικογένεια παιχνιδιών περιλαμβάνει πολλές δημοφιλείς παραλλαγές όπως Κλασσικό Ράμι, Ράμι 500, Τζιν Ράμι, Ματζόνγκ, Οκλαχόμα Τζιν, Κανάστα και άλλα. Τα πιο πολλά από αυτά θα τα βρείτε μέσα στην εφαρμογή της RummyRoyal.

Οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν τα Ράμι παιχνίδια μας ανάλογα με τη διάθεσή τους και να παίξουν είτε με απλή τράπουλα είτε με χρωματιστά πλακίδια. Όλες οι επιλογές διατίθενται στη σελίδα ρυθμίσεων του κάθε παιχνιδιού. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο «ρυθμίσεις» επάνω αριστερά και επιλέξτε εκείνη που σας διευκολύνει περισσότερο.

Το Ράμι 500 είναι ένα από τα πιο δυναμικά παιχνίδια της RummyRoyal, εφόσον η τροπή του μπορεί να αλλάξει από λεπτό σε λεπτό, ακόμη και με το σήκωμα ενός φύλλου. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα φύλλα που έχουν περάσει ή συνδυαστεί στο τραπέζι, εφόσον με αυτό τον τρόπο ο κάθε παίκτης μπορεί να έχει το σπουδαιότερο πλεονέκτημα ενάντια στους αντιπάλους του.

Η παρτίδα του Ράμι 500 μοιάζει περισσότερο με αυτή του Κλασσικού Ράμι, αλλά εμπεριέχει στοιχεία και από άλλα σπουδαία παιχνίδια όπως το Τζιν Ράμι και το Κουμ-Καν. Αυτό όμως που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον, και το καθιστά πηγή ψυχαγωγίας για όλους είναι ότι συνδυάζει την τεχνική με τη δημιουργικότητα.

Οι παίκτες, εδώ, στη RummyRoyal απολαμβάνουν γραφικά τελευταίας τεχνολογίας, τουρνουά με δωρεάν γύρους, online προκλήσεις ενάντια σε παίκτες από όλο τον κόσμο, και το κυριότερο – όλα αυτά χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μοιραστούν προσωπικά δεδομένα και εντελώς δωρεάν !

Έχοντας κατεβάσει το παιχνίδι δωρεάν, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το εικονικό σας ποσό και να παίξετε online δωρεάν παιχνίδια ράμι. Είτε παίζετε με εικονικά χρήματα, είτε με πραγματικά δεν θα βρείτε διαφορά, και οι αντίπαλοί σας θα προέρχονται πάντοτε από την ιστοσελίδα μας. Οι καταθέσεις είναι προαιρετικές. Ωστόσο, μόνο τα μέλη που τις πραγματοποιούν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα έπαθλα και τα προνόμια που προσφέρουμε στη RummyRoyal!

Το λογισμικό της RummyRoyal είναι άκρως φιλικό προς το χρήστη, ενώ διατίθεται ζωντανή υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, για να λαμβάνετε απάντηση σε κάθε σας ερώτηση. Απλά κάντε κλικ στην καρτέλα « live υποστήριξη» είτε στην ιστοσελίδα μας είτε μέσα στο παιχνίδι και όλες οι απορίες θα λυθούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Κατεβάστε τώρα το δωρεάν ράμι, γνωρίστε όλα τα παιχνίδια Ράμι που διαθέτει η εξελιγμένη εφαρμογή της RummyRoyal και ελάτε να συναντήσετε χιλιάδες άλλους παίκτες που ήδη απολαμβάνουν online παιχνίδια ράμι σε κάθε γωνιά του πλανήτη!