Τουρνουά Ράμι 500

Κατέβασμα τώρα

Συνδεδεμένοι Τουρνουά

Το Ράμι 500 είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου η νίκη είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Κάθε παρτίδα αποτελείται από γύρους, και σε κάθε γύρο ο κυρίαρχος του παιχνιδιού μπορεί να ανατραπεί.

Όπως και τα περισσότερα παιχνίδια της οικογένειας των Ράμι, το Ράμι 500 είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και εγρήγορση καθ’ όλη του τη διάρκεια, πράγμα που το καθιστά άκρως ψυχαγωγικό και ενδιαφέρον. Με το λογισμικό της RummyRoyal οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη ποικιλία τουρνουά Ράμι. Κάθε τουρνουά διαθέτει το δικό του ξεχωριστό έπαθλο, ενώ στα τουρνουά μας συμμετέχουν παίκτες από όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά τουρνουά για να διαλέξετε όπως: τουρνουά για αρχάριους, τουρνουά ράμι για παίκτες VIP, τουρνουά περιορισμένων θέσεων, τουρνουά ανοικτά σε όλους και πολλά ακόμη. Τα περισσότερα τουρνουά ακολουθούν το ίδιο σχήμα. Το τουρνουά ξεκινά με ένα μεγάλο αριθμό παικτών, και κατά τη διάρκειά του κάποιοι παίκτες αποκλείονται, μέχρι να απομείνει ένας, ο νικητής.

Στο τέλος του κάθε τουρνουά το έπαθλο διανέμεται ανάλογα με το τι αναφέρουν οι κανονισμοί τουρνουά. Το συνολικό έπαθλο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τον αριθμό των συμμετεχόντων, το κόστος συμμετοχής, ή το ποσοστό των νέων αγορών που θα πραγματοποιήσετε, και άλλα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των παικτών που αγωνίζονται σε ένα τουρνουά, και όσο ακριβότερο το κόστος συμμετοχής σας, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το έπαθλο.

Είδη Τουρνουά

Οι παίκτες- μέλη της RummyRoyal είναι χιλιάδες. Για να μπορούν όλοι να βρουν ένα τουρνουά κατάλληλο γι’ αυτούς, η εφαρμογή μας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ειδών. Έτσι όλοι διασκεδάζουν. Κάποια από τα διαθέσιμα είδη τουρνουά είναι : τα τουρνουά εγγυημένου επάθλου, τα τουρνουά πρόσθετου επάθλου, τα γρήγορα τουρνουά (speed), τα τουρνουά αρχαρίων, τουρνουά με δωρεάν εγγραφή, τουρνουά για αποκλειστικά μέλη (VIP), και πολλά ακόμη. Εδώ οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να βρουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει.