Παίξτε Ράμι 500 Συνδεδεμένοι

Παίξτε Δωρεάν

Παίξτε Ράμι 500 Συνδεδεμένοι!

Η οικογένεια των παιχνιδιών Ράμι περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια τράπουλας στον κόσμο (Κλασσικό Ράμι, Τζιν Ράμι, Οκλαχόμα Τζιν, Κουμ-Καν και Ράμι 500). Με το διαδίκτυο να έχει αποκτήσει σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πλέον ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βρει και online τον τρόπο να απολαμβάνει κάθε παραλλαγή των παιχνιδιών Ράμι χωρίς να χρειαστεί καν να βγει από το σπίτι.

Ένας καλός τρόπος είναι η διαδραστική πλατφόρμα gaming της RummyRoyal που επιτρέπει στην κοινότητα των παικτών της να παίρνουν μέρος σε αμέτρητα τουρνουά, παιχνίδια και διαγωνισμούς ενάντια σε συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Οι παίκτες του Ράμι 500 θα βρουν μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών της οικογένειας Ράμι, μέσα στη RummyRoyal. Μπορούν επίσης να αγωνιστούν για μοναδικά έπαθλα, να επικοινωνούν με άλλους παίκτες Ράμι, από κάθε άκρη του κόσμου – μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού !

Όπως και όλα τα άλλα παιχνίδια Ράμι, το Ράμι 500 βασίζεται κυρίως στις ικανότητες του παίκτη. Για να κερδίσουν σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες δεν μπορούν να βασιστούν στην τύχη. Για αυτό ακριβώς το λόγο τα παιχνίδια Ράμι θεωρούνται απολύτως νόμιμα σε όλο τον κόσμο. Στο Ράμι 500, εκτός από την ικανότητα, ένα ακόμη στοιχείο που είναι απαραίτητο για να παίξετε (περισσότερο από ότι σε οποιοδήποτε παιχνίδι Ράμι), είναι η δημιουργικότητα. Οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται δημιουργικά, να βλέπουν μπροστά, και να παρακολουθούν στενά το παιχνίδι προκειμένου να νικήσουν.

Η RummyRoyal είναι η πρώτη που προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά και να αγωνιστούν για υψηλά χρηματικά έπαθλα. Ως παίκτες της RummyRoyal έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να παίξετε Ράμι παιχνίδια στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να επιλέξετε παιχνίδι για εξάσκηση (με εικονικά χρήματα) ή παιχνίδι με πραγματικά χρήματα. Είτε παίζετε απλά για εξάσκηση, είτε όχι, παίζετε ενάντια σε αληθινούς αντιπάλους, και το παιχνίδι παραμένει το ίδιο.

Μόνο τα επί πληρωμή μέλη της RummyRoyal μπορούν να λάβουν μέρος σε τουρνουά πολλών τραπεζιών και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα. Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν εάν θα παίξουν σε τραπέζια με χαμηλό στοίχημα, με υψηλό ή και τα δύο, αναλόγως της οικονομικής τους άνεσης. Κάνοντας κατάθεση θα έχετε το δικαίωμα σε τουρνουά με δωρεάν εγγραφή και σε τουρνουά που δεν διατίθενται για όσους παίζουν σε λειτουργία εξάσκησης. Τα νέα επί πληρωμή μέλη λαμβάνουν 100% μπόνους Καλωσορίσματος μέχρι και $200 με την πρώτη τους κατάθεση, ενώ συχνά θα λαμβάνουν ειδικές προσφορές μπόνους στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Όλα αυτά θα τα βρείτε κατεβάζοντας το φιλικό προς το χρήστη δωρεάν λογισμικό μας ! Θα θέλατε να γίνετε μέλος της κοινότητας παικτών της RummyRoyal; Λάβετε το λογισμικό Ράμι εντελώς δωρεάν, επισκεφτείτε την ενότητα «Αρχίζοντας», και μάθετε περισσότερα για την ποικιλία των παιχνιδιών που διαθέτουμε Συνδεδεμένοι.