Όροι & προϋποθέσεις προωθητικών

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις Προσφορών Κατάθεσης

 1. Οι Όροι & Προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω αφορούν όλες τις προσφορές κατάθεσης εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά στην συγκεκριμένη προσφορά.
 2. Οι προσφορές κατάθεσης ισχύουν μεταξύ 00:00 & 23:59 GMT.
 3. Τα προοδευτικά μπόνους μπαίνουν στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων όταν παίζετε με πραγματικά χρήματα.
 4. Τα Άμεσα Χρηματικά Μπόνους (Ειδικά Μπόνους) πιστώνονται απευθείας και άμεσα στο υπόλοιπο του παίχτη.
 5. Οι προσφορές κατάθεσης δίνονται μόνο μία φορά και αυτόματα στην πρώτη κατάθεση που γίνεται στη διάρκεια της προσφοράς, και με τη χρήση του σχετικού κωδικού μπόνους. Παρακαλώ σημειώστε ότι μόνο το Μπόνους Καλωσορίσματος (μπόνους πρώτης κατάθεσης) δεν απαιτεί κάποιον κωδικό.
 6. Όλες οι συναλλαγές μέσα στο ταμείο (καταθέσεις και αναλήψεις) μπορούν να γίνουν είτε σε Δολλάρια, Ευρώ, ή Λίρες, ωστόσο, όλες οι συναλλαγές μέσα στα παιχνίδια (ποσά buy-in, μπόνους και συνθήκες αποδέσμευσης, πληρωμές, βραβεία κτλ.) απονέμονται σε Δολλάρια μόνο.
 7. Όλοι οι Όροι & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας και της εφαρμογής ισχύουν επίσης και για ΟΛΕΣ τις Προσφορές.
 8. Η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να ακυρώσει τις προσφορές ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.
 9. Οι προσφορές δεν μπορούν συνδυαστούν με καμία άλλη προσφορά ή μπόνους.

RΠροσφορές Επαναφόρτισης Μπόνους:

 1. Τα μπόνους Επαναφόρτισης είναι συνήθως προοδευτικά Μπόνους (αποδεσμεύονται στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων όταν παίζετε παιχνίδια με πραγματικά χρήματα) και μένουν σε αναμονή στο λογαριασμό των παιχτών για μία περίοδο 7 ημερών. Πιστώνονται αυτόματα και ενσωματώνονται στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων σε προσαυξήσεις των $5 ανά συλλογή Πόντων Μπόνους. Για κάθε $1 αμοιβής στα τραπέζια, οι παίχτες κερδίζουν 1 Πόντο Μπόνους. Για κάθε 40 Πόντους Μπόνους, $5 μπόνους χρήματα απελευθερώνονται αυτόματα στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων. Οι περίοδοι αναμονής και τα ποσοστά απελευθέρωσης μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, για αυτό παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε την ενότητα Τα Μπόνους Μου μέσα στο Ταμείο για να μαθαίνετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο μπόνους.
 2. Το μέγιστο προοδευτικό μπόνους είναι $1000 / €1000 / £1000 αντίστοιχα.
 3. Η RummyRoyal μπορεί να προσφέρει άμεσες χρηματικές προσφορές επαναφόρτισης από καιρό σε καιρό σε επιλεγμένα μέλη και\ή ομάδες. Αυτά τα μπόνους φέρουν προϋποθέσεις τις οποίες οι παίχτες πρέπει να πληρούν πριν θέσουν αιτήματα ανάληψης – συλλέγοντας το σχετικό αριθμό μπόνους πόντων όπως ορίζεται παρακάτω:
  Ποσό Μπόνους Απαιτούμενοι Πόντοι Μπόνους
  Έως 20$/€/£ Έως 25
  21$/€/£-50$/€/£ Έως 60
  51$/€/£-100$/€/£ Έως 110
 4. Μέγιστο άμεσο χρηματικό μπόνους επαναφόρτισης:
  Προσφορά Μπόνους Μέγιστο Ποσό Μπόνους
  5%-9% 50$/€/£
  10%-15% 100$/€/£
  16%-20% 200$/€/£

Παρακαλώ σημειώστε: οι παραπάνω απαιτήσεις μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, για αυτό παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε αυτήν τη σελίδα σε συχνή βάση για να μαθαίνετε σχετικά με τυχόν ενημερώσεις. Παρακαλώ επισκεφτείτε την ενότητα Τα Μπόνους Μου μέσα στο Ταμείο για να μαθαίνετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο μπόνους.   Προσφορές Πρώτης Κατάθεσης Μπόνους:

 1. Τα μπόνους Πρώτης Κατάθεσης είναι συνήθως προοδευτικά μπόνους (αποδεσμεύονται στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων όταν παίζετε παιχνίδια με πραγματικά χρήματα) και μένουν σε αναμονή στο λογαριασμό των παιχτών για μία περίοδο 30 ημερών. Πιστώνονται αυτόματα και ενσωματώνονται στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων σε προσαυξήσεις των $5 ανά συλλογή Πόντων Μπόνους. Για κάθε $1 αμοιβής που ξοδεύεται στα τραπέζια, οι παίχτες κερδίζουν 1 Πόντο Μπόνους. Για κάθε 20 Πόντους Μπόνους, $5 μπόνους χρήματα αυτόματα αποδεσμεύονται στο υπόλοιπο πραγματικών χρημάτων. Οι περίοδοι αναμονής και τα ποσοστά απελευθέρωσης μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, για αυτό παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε την ενότητα Τα Μπόνους Μου μέσα στο Ταμείο για να μαθαίνετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο μπόνους.
 2. Το μέγιστο προοδευτικό μπόνους είναι 1000$ / 1000€ / 1000£ αντίστοιχα.
 3. Η RummyRoyal μπορεί να προσφέρει άμεσες χρηματικές προσφορές επαναφόρτισης από καιρό σε καιρό σε επιλεγμένα μέλη και\ή ομάδες. Αυτά τα μπόνους φέρουν προϋποθέσεις τις οποίες οι παίχτες πρέπει να πληρούν πριν θέσουν αιτήματα ανάληψης. Παρακαλώ επισκεφτείτε την ενότητα Τα Μπόνους Μου μέσα στο Ταμείο για να μαθαίνετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο μπόνους.

Κουπόνι & Εισητήρια:

 1. Ένα εισητήριο είναι ένα νομισματικό σημείο εισόδου το οποίο οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να μπουν σε ένα Γρήγορο ή Πολλαπλών Τραπεζιών τουρνουά αντί για χρήματα. Για να εγγραφούν στο τουρνουά με το εισητήριο, οι παίχτες θα πρέπει να τσεκάρουν το κατάλληλο κουτάκι στο παράθυρο επιβεβαίωσης buy-in. Παρακαλώ επισκεφτείτε το Ταμείο και ελέγξτε την ενότητα Τα Κουπόνια Μου, για να μάθετε περισσότερα για ένα συγκεκριμένο κουπόνι. 2. Οι προσφορές μπόνους κατάθεσης που συνδυάζουν μπόνους και κουπόνι(α) με τη χρήση ενός κωδικού μπόνους, θα απονείμουν στο λογαριασμό των παιχτών το κουπόνι(α) αυτόματα.
 3. Οι προσφορές μπόνους κατάθεσης που συνδυάζουν μπόνους και κωδικό κουπονιού(ών), απαιτούν από τους παίχτες να εξαργυρώσουν τον κωδικό κουπονιού ξεχωριστά στην ενότητα Τα Μπόνους Μου μέσα στο Ταμείο για να λάβουν το κουπόνι\ χρήματα. 4. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για buy-in\rebuy στα προκαθορισμένα τουρνουά μόνο, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του τουρνουά. Τα κουπόνια που περιέχουν τη λέξη “Rebuy” στο όνομά τους είναι έγκυρα για σκοπούς rebuy μόνο.
 5. Αν ένα κουπόνι/εισητήριο δε χρησιμοποιηθεί στο διάστημα της ισχύος της προσφοράς θα λήξει και θα αχρηστευθεί.
 6. Τα κουπόνια δωρεάν θέσεων δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα, και μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν για είσοδο στα παραπάνω αναφερόμενα τουρνουά
 7. Οι παίχτες που θα λάβουν το εισητήριο εισόδου δεσμεύονται με τους όρους και προϋποθέσεις του τουρνουά
 8. Μία λίστα με τα τωρινά και περασμένα κουπόνια του παίχτη μπορεί να βρεθεί μέσα στη σελίδα Ταμείο κάτω από την καρτέλα Τα Κουπόνια Μου