Λήψη Ράμικαμπ

Κατέβασμα τώρα

Λάβετε το Λογισμικό

Οι λάτρεις του Ράμικαμπ θα ενθουσιαστούν όταν μάθουν πόσο εύκολο είναι να κατεβάσουν το λογισμικό του online Ράμικαμπ στον υπολογιστή τους και να απολαύσουν τη δράση. Πρώτα, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στη σελίδα λήψης. Ένα παράθυρο λήψης αρχείου θα εμφανιστεί στην οθόνη σας με την ένδειξη «Θέλετε να εκτελέσετε ή να σώσετε αυτό το αρχείο;» Παρακάτω θα βρείτε ένα μήνυμα προειδοποίησης όπου θα διαβάσετε τα εξής « Ενώ τα αρχεία από το διαδίκτυο μπορεί να είναι χρήσιμα, αυτό το αρχείο ίσως βλάψει τον υπολογιστή σας. Εάν δεν εμπιστεύεστε την πηγή, μην εκτελέσετε και μην εγκαταστήσετε αυτό το λογισμικό.» Τότε εσείς κάντε κλικ στο κουμπί « Εκτέλεση» για να συνεχίσετε παρακάτω.

Ένα νέο παράθυρο θα ανοίξει και τότε μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα». Θυμηθείτε να επιλέξετε το κουτί που αναγράφει «Κλείστε αυτό το παράθυρο διαλόγου μόλις ολοκληρωθεί η λήψη» ώστε να γίνει ακριβώς αυτό μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία λήψης για το λογισμικό Ράμικαμπ.

Κατόπιν εμφανίζεται ένα παράθυρο προειδοποίησης ασφαλείας με το παρακάτω μήνυμα «‘ Άγνωστος Εκδότης’ ή ‘ο εκδότης δεν έχει επαληθευτεί’. Επιθυμείτε να εκτελέσετε το λογισμικό;» Αυτό το αρχείο δεν έχει ψηφιακή υπογραφή που να επιβεβαιώνει τον εκδότη του, γι’ αυτό κατεβάστε λογισμικό από εκδότες που εμπιστεύεστε. Μόλις ανοίξει το παράθυρο προειδοποίησης ασφαλείας, απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Εκτέλεση» για να συνεχίσετε.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο «Καλωσορίσατε στον οδηγό εγκατάστασης της RummyRoyal. Ο οδηγός θα εγκαταστήσει τη Rummy Royal στον υπολογιστή σας». Κάντε κλικ στο κουμπί «Επόμενο» για να συνεχίσετε ή στο κουμπί «Άκυρο» για να πραγματοποιήσετε έξοδο από τον οδηγό. Απλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να κάνετε κλικ στο «Επόμενο».

Θα ανοίξει ένα παράθυρο με την ένδειξη Άδεια Χρήστη (End-User License Agreement). Παρακαλείστε να διαβάσετε το κείμενο της συμφωνίας με προσοχή. Μόλις ανοίξει η ‘Άδεια Χρήσης, διαβάστε τη και κάντε κλικ στο κουμπί ‘Δέχομαι’ που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε.

Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα παράθυρο με τίτλο ‘Έτοιμο για εγκατάσταση’ (ο οδηγός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την εγκατάσταση). Κάντε κλικ στο ‘Εγκατάσταση’ για να την ξεκινήσετε. Εάν επιθυμείτε να ξαναδιαβάσετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις, πιέστε ‘Πίσω’. Εάν θέλετε να εγκαταλείψετε τον οδηγό πιέστε ‘Ακύρωση’. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση’ για να εγκαταστήσετε το δωρεάν λογισμικό του online Ράμικαμπ στον υπολογιστή σας.

Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα παράθυρο που αναγράφει «Εγκατάσταση RummyRoyal. Παρακαλώ περιμένετε όσο ο οδηγός εγκαθιστά το RummyRoyal. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά». Παράλληλα μπορείτε να βλέπετε τη γραμμή προόδου που δείχνει την εξέλιξη της διαδικασίας εγκατάστασης.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, με την ένδειξη «Ολοκλήρωση οδηγού εγκατάστασης της Rummy Royal. Κάντε κλικ στο κουμπί τέλος για να βρείτε από τον οδηγό. Ξεκινήστε τη Rummy Royal». Εσείς απλά ενεργοποιήστε το πλαίσιο Εκκίνηση online Ράμι και πατήστε το κουμπί “Τέλος”.

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του Ράμικαμπ λογισμικού σας, απλά δημιουργήστε ένα προσωπικό λογαριασμό στη Rummy Royal εισάγοντας ένα όνομα χρήστη και έναν προσωπικό κωδικό που θα σας επιτρέψει να εισέρχεστε κάθε φορά που θέλετε να παίξετε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε δυσκολία κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης για βοήθεια.