Τουρνουά Ράμικαμπ

Κατέβασμα τώρα

Online Τουρνουά

Το παιχνίδι του Ράμικαμπ έχει κερδίσει πολλά επιφανή βραβεία από την εφεύρεσή του τη δεκαετία του 1940. Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του κόσμου και δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η ζήτηση για τουρνουά και διαγωνισμούς online Ράμικαμπ έχει αυξηθεί τόσο.

Η πλατφόρμα gaming της RummyRoyal δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να αγωνιστούν σε απίστευτα παιχνίδια και συναρπαστικά τουρνουά Ράμικαμπ και των παραλλαγών του. Η επιτυχία σε ένα τουρνουά βασίζεται κυρίως στην επιδεξιότητα του κάθε παίκτη, αλλά και στη δημιουργικότητα που τον διακατέχει όπως και στο στρατηγικό σχεδιασμό της κάθε του κίνησης ανάλογα με την περίσταση. Οι παίκτες μπορούν επίσης να επιλέξουν εάν θα παίξουν οποιαδήποτε παραλλαγή του Ράμικαμπ χρησιμοποιώντας τράπουλα ή τα πλακίδια του δημοφιλέστατου Ράμικαμπ.

Όλα τα τουρνουά της εφαρμογής διοργανώνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς των τουρνουά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα τουρνουά έχουν παρόμοιο μοτίβο, σύμφωνα με το οποίο ένας μεγάλος αριθμός παικτών ξεκινά το παιχνίδι σε ένα εξίσου μεγάλο αριθμό τραπεζιών. Κάθε τουρνουά έχει προκαθορισμένο όριο βαθμολογίας αποκλεισμού. Με άλλα λόγια, μόλις ένας παίκτης ξεπεράσει το όριο βαθμολογίας αποκλείεται από το τουρνουά. Καθώς οι γύροι συνεχίζονται, αποκλείονται ολοένα και περισσότεροι παίκτες μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι του τελικού. Ο νικητής του τελευταίου τραπεζιού είναι εκείνος/η με τους λιγότερους πόντους αποκλεισμού και ο τελικός νικητής του τουρνουά.
Η διανομή του επάθλου για τα τουρνουά εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, ή από το κόστος συμμετοχής μέχρι και τον τρόπο που θα μοιραστεί το συνολικό έπαθλο μεταξύ των κορυφαίων παικτών. Όλοι αυτοί οι παράγοντες αναφέρονται στο λόμπι του τουρνουά, έτσι ώστε ο παίκτης να γνωρίζει όλες τις διαφορετικές παραμέτρους του παιχνιδιού και να μπορεί να επιλέξει σε ποια τουρνουά θα λάβει μέρος και ποια τον βολεύουν καλύτερα.

Τα είδη των τουρνουά Ράμικαμπ

Στην πλατφόρμα gaming της RummyRoyal μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών τουρνουά. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού των παικτών online Ράμι, το τεχνικό τμήμα της RummyRoyal φροντίζει ώστε να προστίθενται καινούριες μορφές τουρνουά για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε παίκτης θα μπορέσει να βρει την κατάλληλη θέση ώστε το παιχνίδι να είναι διασκεδαστικό για όλους. Κάποια από τα είδη τουρνουά που διατίθενται είναι τα τουρνουά για αρχαρίους, τα τουρνουά VIP, τα τουρνουά με δωρεάν συμμετοχή αλλά με χρηματικό έπαθλο, τα γρήγορα τουρνουά (speed), τα τουρνουά εγγυημένου επάθλου, τα δορυφορικά τουρνουά για τα μεγάλα τουρνουά εγγυημένου επάθλου, τα τουρνουά πρόσθετου επάθλου, και πολλά άλλα συναρπαστικά τουρνουά με υπέροχα χρηματικά βραβεία!

Μην περιμένετε άλλο!  Κατεβάστε την εφαρμογή RummyRoyal  τώρα, εντελώς δωρεάν και αρχίστε να παίζετε όλες τις παραλλαγές του Ράμικαμπ!