Παίξτε Ράμικαμπ Συνδεδεμένοι

Παίξτε Δωρεάν

Η ιστορία του Ράμικαμπ έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Κυκλοφορεί για περισσότερα από 50 χρόνια και από την εποχή της πρώτης του εμφάνιση έχει υπάρξει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Όταν ο Ίφραμ Χερτζάνο (Ephraim Hertzano) το επινόησε στα τέλη της δεκαετίας του 1930, κατασκεύαζε ο ίδιος τα κομμάτια του και πουλούσε το παιχνίδι από πόρτα σε πόρτα για να το γνωρίσει στο κοινό. Σύντομα, η δημοτικότητα του παιχνιδιού αυξήθηκε και άρχισε η διανομή του σε όλο τον κόσμο. Αρχικά ο Χερτζάνο επινόησε τρεις διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών Ράμικαμπ, το Αμερικάνικο, το Σάμπρα (Sabra Tiled Rummy) και το Διεθνές. Ωστόσο, τα παιχνίδια παίζονται σύμφωνα με τους κανόνες Ράμικαμπ Σάμπρα, η οποία είναι και η πιο δημοφιλής εκδοχή του παιχνιδιού.

Στα προηγούμενα χρόνια τα διαδικτυακά παιχνίδια τράπουλας απέκτησαν περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η εικόνα ενός online παιχνιδιού τράπουλας στην οθόνη ενός υπολογιστή είναι μάλλον συνηθισμένη στις μέρες μας, όμως το παιχνίδι του Ράμικαμπ έχει κάτι ξεχωριστό και συναρπαστικό ! Μπορείτε να παίξετε online Ράμικαμπ χρησιμοποιώντας πλακίδια. Κάθε πλακίδιο φέρει ένα χρώμα και έναν αριθμό ή ένα εικονίδιο (τζόκερ). Κάθε πλακίδιο (εκτός από αυτά του τζόκερ) εμφανίζεται διπλό στο παιχνίδι και τα πλακίδια έχουν μαύρους, κόκκινους, κίτρινους, και μπλε αριθμούς.

Πέρα από τα μοναδικά του πλακίδια, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Στο Ράμικαμπ μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε (να σπάσετε) ήδη κατεβασμένους συνδυασμούς και να συνδυάσετε τα πλακίδια που πήρατε με πλακίδια που έχετε στο χέρι φτιάχνοντας καινούριους. Αυτή η κίνηση μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Αυτό το χαρακτηριστικό της αποσυναρμολόγησης και αναδιάρθρωσης των συνδυασμών είναι που προφανώς κάνει το παιχνίδι τόσο δημοφιλές ανά τον κόσμο. Επομένως η αυξημένη ζήτηση του Ράμικαμπ στο διαδίκτυο δεν αποτελεί έκπληξη. Για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση η RummyRoyal προσφέρει μία μοναδική πλατφόρμα gaming ώστε οι παίκτες μας να απολαμβάνουν τα ασύγκριτα παιχνίδια Ράμι που διαθέτουμε.

Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια Ράμι, και στο Ράμικαμπ είναι πολύ σημαντικό να είστε μεθοδικοί και να εφαρμόζεται τακτική και στρατηγική σε κάθε σας κίνηση. Βέβαια το Ράμικαμπ περιλαμβάνει και ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό – τη δημιουργικότητα. Η δημιουργική σκέψη επιτρέπει στον παίκτη να οργανώνει και να επανασυνδέει τα πλακίδια στο τραπέζι μπροστά του έτσι ώστε να μπορεί να απαλλαγεί από τα πλακίδια του χεριού του.

Στο λογισμικό της RummyRoyal μπορείτε να βρείτε διάφορα παιχνίδια και τουρνουά από την ποικιλία των Ράμι, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να παίξετε και με πολύχρωμα πλακίδια ! Επισκεφθείτε τη σελίδα για αρχαρίους, μάθετε πώς να παίζετε Ράμικαμπ online, κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό του παιχνιδιού και μπείτε στο παιχνίδι!