Τουρνουά γύρων

Τα παιχνίδια ραμί με τράπουλα παίζονται με 2 ως 4 παίκτες, καθιστώντας το ραμί ιδανική δραστηριότητα για την παρέα τόσο διαδικτυακά όσο και μη! Για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού, έχουμε ενσωματώσει πολλές τεχνικές από το εκτός διαδικτύου παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία, για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αίθουσες ραμί. Όλα αυτά συνιστούν την ιδανική πλατφόρμα για διασκεδαστικά, συναρπαστικά και γεμάτα δράση διαδικτυακά τουρνουά ραμί πολλών παικτών σε πραγματικό χρόνο!
Τα τουρνουά γύρων είναι ιδανικός τρόπος να αρχίσετε να παίζετε διαδικτυακό ραμί, καθώς είναι σχετικά μικρής διάρκειας και απαιτούν βασικές γνώσεις στρατηγικής. Όσο περισσότερους γύρους έχει ένα τραπέζι, τόσο περισσότερο σχεδιασμό και στρατηγική συνεπάγεται. Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει εκεί. Το RummyRoyal προσφέρει και γρήγορα τουρνουά.
Θα βρείτε τα τουρνουά γύρων στην καρτέλα «Τουρνουά γύρων». Υπάρχουν τρία είδη τραπεζιών τουρνουά γύρων: ενός γύρου, τριών γύρων ή πέντε γύρων. Τα τραπέζια ενός γύρου είναι στην ουσία παιχνίδια μιας παρτίδας, ενώ ο νικητής κερδίζει μέρος του συνολικού επάθλου, ανάλογα με τους πόντους του/της. Τα τραπέζια τριών και πέντε γύρων αποτελούνται από τρεις και πέντε παρτίδες, αντίστοιχα. Σε αυτά, οι παίκτες που χάνουν σε ένα γύρο συγκεντρώνουν πόντους ποινής ανάλογα με τη συνολική αξία των φύλλων που μένουν στα χέρια τους στο τέλος του εκάστοτε γύρου και νικητής είναι ο παίκτης με τους λιγότερους πόντους ποινής όταν τελειώσει ο τελικός γύρος.
Δήλωση συμμετοχής
Οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το είδος παιχνιδιών ανά πάσα στιγμή, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και το υπόλοιπό τους να καλύπτει το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής (buy-in). Εφόσον τα τουρνουά γύρων διοργανώνονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, μόλις καθίσουν 2 ή περισσότεροι παίκτες σε ένα τραπέζι ξεκινάει το παιχνίδι και όταν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ανοίγει αυτόματα νέο τραπέζι. Στην καρτέλα των τουρνουά γύρων, θα βρείτε πλήθος παραλλαγών του ραμί, με διαφορετικά ποσά buy-in και διαφορετικό αριθμό θέσεων. Οι παίκτες μπορούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους κάνοντας buy-out πριν ξεκινήσει ο πρώτος γύρος και σε αυτή την περίπτωση, ο λογαριασμός τους θα πιστωθεί αυτόματα με το συνολικό ποσό του buy-in. Για να μελετήσετε την πλήρη λίστα των διαθέσιμων τουρνουά γύρων, παρακαλούμε επιλέξτε τη σχετική καρτέλα στο λόμπι του παιχνιδιού.
Συνολικό έπαθλο
Κάθε τραπέζι έχει διαφορετικό ποσό buy-in. Το ποσό του buy-in αποτελείται από το ποντάρισμα του παίκτη για το τουρνουά καθώς και ένα μικρό τέλος που χρεώνει το RummyRoyal για τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Το ποσό του buy-in αφαιρείται από το λογαριασμό των παικτών μόλις δηλώσουν συμμετοχή. Τα πονταρίσματα του συνόλου των παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή σχηματίζουν το συνολικό έπαθλο, το οποίο μοιράζονται οι νικητές του παιχνιδιού.

Θέσεις
Κάθε γύρος ξεκινάει με ένα γρήγορο μοίρασμα που καθορίζει τη σειρά παιχνιδιού (πρώτος παίζει ο παίκτης με το μεγαλύτερο φύλλο). Σε περίπτωση ισοπαλίας, η μάνα καθορίζει τη σειρά.
Μεγαλύτερο προς μικρότερο: Μπαστούνια->Κούπες->Καρό->Σπαθιά). Οι θέσεις εναλλάσσονται για να έχουν όλοι οι παίκτες καλύτερη εικόνα του τραπεζιού.

Κατανομή επάθλου
Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, οι παίκτες μαζεύουν πόντους ποινής ανάλογα με τη συνολική αξία των φύλλων που έχουν μείνει στα χέρια τους στο τέλος κάθε γύρου. Στο τέλος του τελευταίου γύρου ο νικητής και οι υπόλοιποι παίκτες μοιράζονται το έπαθλο ανάλογα με το deadwood. Ο νικητής κερδίζει κάθε φορά τουλάχιστον το 75% του συνολικού επάθλου, ενώ το υπόλοιπο 25% μοιράζεται στους υπόλοιπου παίκτες. Τα μερίδια των παικτών υπολογίζονται σύμφωνα με την αναλογία των πόντων τους προς τους πόντους του νικητή, αρκεί να έχουν λιγότερους από 50 πόντους ποινής στα χέρια τους.

Για να δείτε παραδείγματα πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή στα τουρνουά γύρων είναι απλή. Για παράδειγμα, για να συμμετέχετε στο τουρνουά γύρωνGin Rummy σε αληθινή λειτουργία, επιλέξτε την καρτέλα Αληθινή λειτουργία, μετά πατήστε «Τουρνουά γύρων» και τέλος επιλέξτε Gin. Μπορείτε να επιλέξετε το τραπέζι στο οποίο θέλετε να λάβετε μέρος και να κάνετε κλικ στην επιλογή «Συμμετοχή». Ο αριθμός των γύρων κάθε κυκλικού τραπεζιού αναγράφεται στα αριστερά της επιλογής «Συμμετοχή» στη στήλη των τουρνουά γύρων.