Κανόνες τουρνουά γύρων

Τουρνουά γύρων

 1. Ώρα έναρξης: Το RummyRoyal διοργανώνει τουρνουά γύρων 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Το παιχνίδι ξεκινάει όταν 2 ή περισσότεροι παίκτες καθίσουν σε ένα τραπέζι. Για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τα διαθέσιμα τραπέζια, παρακαλούμε ελέγξτε την καρτέλα «Τουρνουά γύρων».
 2. Ώρα λήξης: Τα τουρνουά γύρων τελειώνουν μετά από προκαθορισμένο αριθμό γύρων (1, 2, ή 3). Ο παίκτης με τους λιγότερους πόντους ποινής είναι ο νικητής τους παιχνιδιού, ενώ o 2ος, 3ος και 4ος (αν υπάρχουν) καθορίζονται με βάση τους πόντους ποινής.
 3. Δήλωση συμμετοχής: Οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εκάστοτε τουρνουά γύρων εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο τραπέζι και εφόσον το υπόλοιπό τους καλύπτει το απαιτούμενο ποσό buy-in.
 4. Ακύρωση συμμετοχής: Οι παίκτες μπορούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή του σε κάποιο τουρνουά γύρων και να τους επιστραφεί το ποσό του buy-in με πίστωση στο λογαριασμό τους, αρκεί να το κάνουν πριν αρχίσει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει δυνατότητα να ακυρωθεί η συμμετοχή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
 5. Αριθμός παικτών: Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός παικτών καθορίζεται για κάθε τουρνουά γύρων ξεχωριστά.
 6. Θέσεις: Σε κάθε γύρο, οι θέσεις καθορίζονται με τυχαίο τρόπο και δεν μπορούν να αλλάξουν
 7. Βαθμολογία: Στα παιχνίδια ραμί, Kalooki 51 και Kalooki 40, οι πόντοι ποινής χρεώνονται με βάση τους παρακάτω κανόνες:Kalooki 40, Kalooki 51, Παραδοσιακό ραμί, Rummy 500

    Πόντοι ποινής (ηττημένου)
  Kalooki 51, ραμί Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτης + 25 πόντοι ποινής (Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)
  Kalooki 40 Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτη + 25 πόντοι ποινής (Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)
  Rummy 500 (Σύνολο meld) – (Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτη) (Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)
  Going out Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτη. ((Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)

  Στα παιχνίδια Oklahoma και Gin Rummy, οι πόντοι ποινής χρεώνονται με βάση τους παρακάτω κανόνες:
  Gin Rummy, Oklahoma Gin

    Πόντοι ποινής (ηττημένου)
  Gin Σύνολο deadwood + 25 πόντοι ποινής
  Knock Σύνολο deadwood μείον knockers deadwood.
  Undercut Σύνολο deadwood μείον το deadwood του παίκτη που έκανε undercut. Ο παίκτης που έκανε knock παίρνει 25 επιπλέον πόντους ποινής.
 8. Αποσύνδεση:
  Με τη δήλωση συμμετοχής σε τουρνουά γύρων, οι παίκτες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τον κίνδυνο αποσύνδεσης από το διαδίκτυο ή παρεμβολών στην επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή τους και τους διακομιστές (server) του RummyRoyal, την περίπτωση παγώματος του παιχνιδιού και οποιουδήποτε άλλου προβλήματος στον υπολογιστή τους. Εκτός από την περίπτωση κατάρρευσης του διακομιστή, το RummyRoyal δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καμία αποσύνδεση των παικτών από το διακομιστή.
  Το RummyRoyal αντιλαμβάνεται ότι ενδέχεται να υπάρξουν αποσυνδέσεις ή παρεμβολές και οι παίκτες θα παραμένουν στο τουρνουά σε λειτουργία Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι) μέχρι την επιστροφή ή τον αποκλεισμό τους.
  Κατάρρευση διακομιστή: Σε περίπτωση κατάρρευσης του διακομιστή, οι παίκτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποζημιωθούν πλήρως για το ποσό του buy-in.
 9. Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι): Σε περίπτωση που οι παίκτες δεν μπορέσουν να ολοκληρώσουν την κίνησή τους εγκαίρως (προεπιλεγμένος χρόνος: 1 λεπτό), το σύστημα θα τραβήξει αυτόματα ένα φύλλο και θα το απορρίψει. Αυτό ονομάζεται Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι).
  Σε περίπτωση που όλοι οι παίκτες ενός τραπεζιού είναι σε λειτουργία Auto-Play, ο γύρος θα συνεχίσει για άλλα δύο λεπτά. Στο τέλος του χρονικού διαστήματος αυτού, το τραπέζι θα ακυρωθεί. Οι παίκτες θα αποζημιωθούν αυτόματα για τα πονταρίσματα σε αυτό του τραπέζι.
 10. Κατανομή επάθλων: Ο νικητής λαμβάνει κάθε φορά τουλάχιστον το 75% του συνολικού επάθλου, ενώ το υπόλοιπο 25% μοιράζεται στους υπόλοιπους παίκτες. Τα ποσοστά των παικτών αυτών υπολογίζονται από την αναλογία των πόντων τους προς τους πόντους του νικητή, αρκεί να απομένουν στα χέρια τους λιγότεροι από 100 πόντοι ποινής.
  Για να δείτε ένα παράδειγμα πατήστε εδώ.
 11. Chat αίθουσας παιχνιδιού: Το chat κατά τη διάρκεια των γύρων στα τουρνουά γύρων επιτρέπεται, αλλά και συνιστάται. Το RummyRoyal διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει αμέσως από το τουρνουά γύρων, κατά την κρίση του, τους παίκτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες συμπεριφοράς του chat.
 12. Όροι χρήσης: Το σύνολο των όρων χρήσης και παιχνιδιού του RummyRoyal ισχύουν σε κάθε τουρνουά γύρων. Το RummyRoyal διατηρεί το δικαίωμα να λάβει, κατά την κρίση του, οποιαδήποτε μέτρα εναντίων των παικτών που συλλαμβάνονται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή μοτίβο παιχνιδιού το οποίο δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους. Οι παίκτες που συλλαμβάνονται να εμπλέκονται σε τέτοιες ενέργειες κινδυνεύουν να χάσουν τα κέρδη τους και να καταργηθεί ο λογαριασμός τους στο RummyRoyal.