Τουρνουά πολλών τραπεζιών

Πατήστε εδώ για να δείτε τα προγραμματισμένα τουρνουά.

Τουρνουά του RummyRoyal 
Τα παιχνίδια ραμί με τράπουλα παίζονται με 2 ως 4 παίκτες, καθιστώντας το ραμί ιδανική δραστηριότητα για την παρέα τόσο διαδικτυακά όσο και μη! Για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού, έχουμε ενσωματώσει πολλές τεχνικές από το εκτός διαδικτύου παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία, για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αίθουσες ραμί. Όλα αυτά συνιστούν την ιδανική πλατφόρμα για διασκεδαστικά, συναρπαστικά και γεμάτα δράση διαδικτυακά τουρνουά ραμί πολλών παικτών σε πραγματικό χρόνο!
Παρακαλούμε, μελετήστε την ενότητα «Κανόνες Τουρνουά» πριν δηλώσετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε τουρνουά πολλών τραπεζιών.

Τα τουρνουά
Τα τουρνουά πολλών τραπεζιών είναι τουρνουά πολλών παικτών που έχουν σχεδιαστεί να επιτρέπουν σε μεγάλο αριθμό παικτών να συναγωνιστούν και να διεκδικήσουν μερίδιο του μεγάλου επάθλου.
Τα τουρνουά αυτά διοργανώνονται με βάση το προκαθορισμένο πρόγραμμα. Μπορείτε να βρείτε την ώρα έναρξης και άλλα σχετικά στοιχεία για κάθε τουρνουά στο λόμπι των τουρνουά.

Λόμπι των τουρνουά
Αυτή η ενότητα εντός της εφαρμογής του RummyRoyal παρέχει στους παίκτες όλες τις πληροφορίες που θα τους χρειαστούν για το εκάστοτε τουρνουά. Μπορείτε να μάθετε το όνομα και την ταυτότητα του τουρνουά, την κατάστασή του, των αριθμό των παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, το μέγεθος του συνολικού επάθλου, την ακριβή ώρα έναρξης, τον χρόνο που απομένει για εγγραφές, το απαιτούμενο ποσό buy-in, τον τρόπο κατανομής του συνολικού επάθλου και την πρόοδο των παικτών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Εδώ, μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή και να διαγραφείτε από το εκάστοτε τουρνουά.

Δήλωση συμμετοχής
Η διάρκεια των εγγραφών είναι διαφορετική για κάθε τουρνουά. Μπορεί να διαρκεί από μερικά λεπτά ως και μερικές μέρες. Μπείτε στο λόμπι του εκάστοτε τουρνουά για να πάρετε πληροφορίες για τη διάρκεια εγγραφών. Πατήστε την επιλογή «Εγγραφή» στα δεξιά της οθόνης σας για να δηλώσετε συμμετοχή. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ενημερώνει ότι η δήλωση συμμετοχής ήταν επιτυχής. Για όσο διάστημα το τουρνουά βρίσκεται σε διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την εγγραφή σας με την επιλογή «Ακύρωση συμμετοχής» που βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό του buy-in με πίστωση στο λογαριασμό σας.
Συνολικό έπαθλο
Κάθε τουρνουά έχει διαφορετικό ποσό buy-in, ενώ τα τουρνουά δωρεάν γύρων δεν έχουν καθόλου buy-in. Το ποσό του buy-in αποτελείται από το ποντάρισμα του παίκτη για το τουρνουά καθώς και ένα μικρό τέλος που χρεώνει το RummyRoyal για τη διοργάνωση του τουρνουά. Το ποσό του buy-in αφαιρείται από το λογαριασμό του παίκτη, μόλις δηλώσει συμμετοχή. Τα πονταρίσματα του συνόλου των παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή σχηματίζουν το συνολικό έπαθλο, το οποίο μοιράζονται οι νικητές του τουρνουά.

Θέσεις στο τουρνουά
Όταν η κατάσταση γίνει «Σε εξέλιξη», θα ξεκινήσει το τουρνουά. Σε αυτό το σημείο θα μεταφερθείτε αυτόματα σε μια αίθουσα ραμί για να ξεκινήσετε τον πρώτο γύρο του τουρνουά. Τα τραπέζια και οι θέσεις ορίζονται τυχαία με στόχο την ισοκατανομή των παικτών στα τραπέζια.

Μάρκες στο παιχνίδι
Οι μάρκες κατά την έναρξη διαφέρουν από τουρνουά σε τουρνουά. Όλοι οι παίκτες ξεκινούν το τουρνουά με ίσες μάρκες. Οι παίκτες κερδίζουν και χάνουν μάρκες καθώς προχωράει το τουρνουά, ανάλογα με την απόδοσή τους στους διάφορους γύρους. Αποκλείονται από το τουρνουά όταν μείνουν χωρίς μάρκες. Οι μάρκες του παιχνιδιού βοηθούν στον καθορισμό της κατάταξης των παικτών που παραμένουν στο τουρνουά και δεν έχουν καμία αξία εκτός τουρνουά.

Πόντοι του τουρνουά

Εκτός από τις μάρκες του παιχνιδιού, οι παίκτες κατατάσσονται ανάλογα με τους πόντους του τουρνουά. Συγκεντρώνουν αυτούς τους πόντους κατά τη διάρκεια κάθε γύρο ως εξής: Νικητής – 3 πόντοι, Μεσαία θέση – 2 πόντοι, Τελευταία θέση – 1 πόντος.

Κατανομή του επάθλου

Καθώς εξελίσσεται το τουρνουά, όλο και περισσότεροι παίκτες χάνουν τις μάρκες τους και αποκλείονται. Όταν ολοκληρωθεί ο τελικός γύρος του τουρνουά, οι 4 τελευταίοι παίκτες στο «Τελικό τραπέζι» κατατάσσονται ανάλογα με τη σειρά αποκλεισμού τους. Οι υπόλοιποι παίκτες κατατάσσονται με βάση τους πόντους του τουρνουά. Κάθε τουρνουά έχει τη δική του λίστα όσων κερδίζουν χρήματα, η οποία καθορίζει πόσοι παίκτες δικαιούνται και για ποιο μερίδιο του συνολικού επάθλου. Τα έπαθλα κατανέμονται στους αντίστοιχους παίκτες μόλις ολοκληρωθεί το τουρνουά και καθοριστεί η τελική κατάταξη. Οι υποδιαιρέσεις των λεπτών (cents) στρογγυλοποιούνται προς τα κάτω και προστίθενται στο έπαθλο του νικητή.