Τουρνουά γρήγορου τραπεζιού

Τουρνουά του RummyRoyal

Τα παιχνίδια ραμί με τράπουλα παίζονται με 2 ως 4 παίκτες, καθιστώντας το ραμί ιδανική δραστηριότητα για την παρέα τόσο διαδικτυακά όσο και μη! Για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού, έχουμε ενσωματώσει πολλές τεχνικές από το εκτός διαδικτύου παιχνίδι και ειδικά σχεδιασμένα στοιχεία, για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες αίθουσες ραμί. Όλα αυτά συνιστούν την ιδανική πλατφόρμα για διασκεδαστικά, συναρπαστικά και γεμάτα δράση διαδικτυακά τουρνουά ραμί πολλών παικτών σε πραγματικό χρόνο!
Πριν δηλώσετε συμμετοχή σε οποιοδήποτε τουρνουά γρήγορου τραπεζιού, διαβάστε τους κανόνες των τουρνουά.

Γρήγορα τουρνουά ραμί

Τα τουρνουά γρήγορων τραπεζιών είναι τουρνουά πολλών παικτών που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν τη δυνατότητα σε 2-4 παίκτες να συναγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν μερίδιο του συνολικού επάθλου. Η γοητεία αυτών των τουρνουά βρίσκεται στην απλότητα και το γρήγορο ρυθμό τους. Τα εν λόγω τουρνουά είναι τουρνουά γρήγορων τραπεζιών, στα οποία οι παίκτες δέχονται πόντους ποινής για τα φύλλα που απομένουν στα χέρια τους στο τέλος κάθε γύρου. Κάθε παίκτης που φτάνει τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πόντων ποινής αποκλείεται από το τουρνουά και ο/οι τελευταίος/οι παίκτης/ες που θα απομείνουν στο τραπέζι κερδίζουν το αντίστοιχο μερίδιο από το συνολικό έπαθλο.
Τα τουρνουά διοργανώνονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, και θα τα βρείτε στο λόμπι, στην καρτέλα «Γρήγορα Τουρνουά».

Δήλωση συμμετοχής

Οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το είδος τουρνουά ανά πάσα στιγμή, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και το υπόλοιπό τους να καλύπτει το απαιτούμενο ποσό συμμετοχής (buy-in). Εφόσον αυτά τα τουρνουά διοργανώνονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, μόλις γεμίσει ένα τραπέζι, ανοίγει αυτόματα ένα άλλο. Στην καρτέλα των Τουρνουά Αποκλεισμού, σε κάθε παιχνίδι, θα βρείτε πλήθος διαφορετικών τουρνουά γρήγορων τραπεζιών με αποκλεισμό, με ποικιλία κόστους buy-in και επιτρεπόμενου αριθμού παικτών. Μόλις συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός παικτών, ξεκινάει το τουρνουά. Οι παίκτες μπορούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους κάνοντας buy-out πριν ξεκινήσει το τουρνουά και σε αυτή την περίπτωση, ο λογαριασμός τους θα πιστωθεί αυτόματα με το συνολικό ποσό του buy-in. Για να μελετήσετε την πλήρη λίστα των διαθέσιμων τουρνουά γρήγορων τραπεζιών με αποκλεισμό, παρακαλούμε επιλέξτε τη σχετική καρτέλα στο λόμπι.

Συνολικό έπαθλο
Κάθε τουρνουά έχει διαφορετικό ποσό buy-in, ενώ τα τουρνουά δωρεάν γύρων δεν έχουν καθόλου buy-in. Το ποσό του buy-in αποτελείται από το ποντάρισμα του παίκτη για το τουρνουά καθώς και ένα μικρό τέλος που χρεώνει το RummyRoyal για τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Το ποσό του buy-in αφαιρείται από το λογαριασμό των παικτών μόλις δηλώσουν συμμετοχή. Τα πονταρίσματα του συνόλου των παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή σχηματίζουν το συνολικό έπαθλο, το οποίο μοιράζονται οι νικητές του τουρνουά.

Θέσεις στο τουρνουά

Κάθε γύρος ξεκινάει με ένα γρήγορο μοίρασμα που καθορίζει τη σειρά παιχνιδιού (πρώτος παίζει ο παίκτης με το μεγαλύτερο φύλλο). Σε περίπτωση ισοπαλίας, η μάνα καθορίζει τη σειρά.
Μεγαλύτερο προς μικρότερο: Μπαστούνια->Κούπες->Καρό->Σπαθιά). Οι θέσεις εναλλάσσονται για να έχουν όλοι οι παίκτες καλύτερη εικόνα του τραπεζιού.

Κατανομή επάθλου

Καθώς εξελίσσεται το τουρνουά, οι παίκτες μαζεύουν πόντους ποινής και αποκλείονται από το τουρνουά. Κάθε τουρνουά έχει δικό του πίνακα αποπληρωμής, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Στα τουρνουά γρήγορων τραπεζιών με αποκλεισμό και 2-3 παίκτες, ο νικητής κερδίζει όλο το έπαθλο. Στα τουρνουά 4 ατόμων, το ποσό μοιράζεται στον πρώτο και τον δεύτερο, όπως ορίζεται στον σχετικό πίνακα αποπληρωμής που παρουσιάζεται πάνω αριστερά στην οθόνη.

Η συμμετοχή στα τουρνουά γρήγορων τραπεζιών με αποκλεισμό είναι απλή. Για παράδειγμα, για να συμμετέχετε στο Τουρνουά Gin Rummy με αποκλεισμό σε αληθινή λειτουργία (με χρήματα), επιλέξτε την καρτέλα Αληθινή λειτουργία, μετά πατήστε Γρήγορα Τουρνουά και τέλος επιλέξτε Gin. Μπορείτε να επιλέξετε το τραπέζι στο οποίο θέλετε να λάβετε μέρος και να κάνετε κλικ στην επιλογή «Συμμετοχή». Παρακαλούμε σημειώστε ότι ο αριθμός πόντων που εμφανίζεται αριστερά της επιλογής «Συμμετοχή» είναι ο επιτρεπόμενος αριθμός πόντων ποινής για το συγκεκριμένο τουρνουά.