Κανόνες τουρνουά γρήγορων τραπεζιών

Τουρνουά γρήγορων τραπεζιών (Γρήγορα τουρνουά):

 1. Ώρα έναρξης: Το RummyRoyal διοργανώνει τουρνουά γρήγορων τραπεζιών με αποκλεισμό, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Κάθε τουρνουά έχει προκαθορισμένο επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων και μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις, ξεκινάει το τουρνουά. Για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις και τα τραπέζια, παρακαλούμε επισκεφθείτε το λόμπι,   καρτέλα «Γρήγορα Τουρνουά».
 2. Ώρα λήξης: Το τουρνουά γρήγορου τραπεζιού με αποκλεισμό τελειώνει όταν αποκλειστούν όλοι οι παίκτες πλην ενός. Ο τελευταίος παίκτης που παραμένει στο παιχνίδι λαμβάνει το σχετικό μερίδιο του χρηματικού επάθλου, όπως υποδεικνύεται από τον πίνακα αποπληρωμής του συγκεκριμένου τουρνουά.
 3. Δήλωση συμμετοχής: Οι παίκτες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή  σε συγκεκριμένο τουρνουά γρήγορου τραπεζιού εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων και εφόσον το υπόλοιπό τους καλύπτει το απαιτούμενο ποσό buy-in.
 4. Ακύρωση συμμετοχής: Οι παίκτες μπορούν να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους στα τουρνουά γρήγορων τραπεζιών και να πάρουν πίσω το σχετικό ποσό συμμετοχής (με πίστωση στο λογαριασμό τους) εφόσον αυτό γίνει πριν την έναρξη του τουρνουά.
 5. Αριθμός παικτών: Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός παικτών καθορίζεται ξεχωριστά για κάθε τουρνουά.
 6. Θέσεις: Σε κάθε γύρο, οι θέσεις καθορίζονται με τυχαίο τρόπο και δεν μπορούν να αλλάξουν.
 7. Αποκλεισμός: Οι παίκτες αποκλείονται από το τουρνουά γρήγορου τραπεζιού μόλις φτάσουν το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό πόντων ποινής.
 8. Rebuy: Όταν επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα rebuy σε τουρνουά γρήγορου τραπεζιού, οι παίκτες ξαναμπαίνουν στο τουρνουά με τόσους πόντους ποινής, όσους έχει και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους ποινής ανάμεσα σε εκείνους που παραμένουν στο παιχνίδι.
  Παράδειγμα: Ο Κώστας αποκλείστηκε από το τουρνουά. Ο Γιάννης έχει -75 πόντους, η Μαρία -105 πόντους και ο Νίκος -164 πόντους. Ο Κώστας επέλεξε να χρησιμοποιήσει την επιλογή rebuy και ξαναμπήκε στο τουρνουά με -164 πόντους ποινής.
 9. Βαθμολογία: 
  Gin Rummy Oklahoma Gin
   Πόντοι ποινής (ηττημένου)
  Gin Σύνολο deadwood + 25 πόντοι ποινής
  Knock Σύνολο deadwood μείον το deadwood του παίκτη που έκανε knock
  Undercut Σύνολο deadwood μείον το deadwoods του παίκτη που έκανε undercut. Ο παίκτης που έκανε knock παίρνει 25 επιπλέον πόντους ποινής.

  Kalooki Παραδοσιακό ραμί Rummy 500

   Πόντοι ποινής (ηττημένου)
  Kalooki 51 Rummy Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτη+ 25 πόντοι ποινής (Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)
  Kalooki 40 Σύνολο της αξίας των φύλλων που απομένουν στα χέρια του παίκτη+ 25 πόντοι ποινής (Άσσος = 11, Τζόκερ = 25)
   Rummy 500  (Σύνολο meld) – (Σύνολο της αξίας ων φύλλων που παραμένουν στα χέρια του παίκτη) (Άσσος  = 15, Τζόκερ = 15)
  Going out Σύνολο της αξίας ων φύλλων που παραμένουν στα χέρια του παίκτη (Άσσος = 11, Τζόκερ= 25)
 10. Αποσύνδεση:
  1. Με τη δήλωση συμμετοχής σε τουρνουά γρήγορου τραπεζιού, οι παίκτες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τον κίνδυνο αποσύνδεσης από το διαδίκτυο ή παρεμβολών στην επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή τους και τους διακομιστές (server) του RummyRoyal, την περίπτωση παγώματος του παιχνιδιού και οποιουδήποτε άλλου προβλήματος στον υπολογιστή τους. Εκτός από την περίπτωση κατάρρευσης του διακομιστή, το RummyRoyal δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καμία αποσύνδεση των παικτών από το διακομιστή.
  2. Το RummyRoyal αντιλαμβάνεται ότι ενδέχεται να υπάρξουν αποσυνδέσεις ή παρεμβολές και οι παίκτες θα παραμένουν στο τουρνουά σε λειτουργία Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι) μέχρι την επιστροφή ή τον αποκλεισμό τους.
 11. Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι): Σε περίπτωση που οι παίκτες δεν μπορέσουν να ολοκληρώσουν την κίνησή τους εγκαίρως (σε 1 λεπτό), το σύστημα θα τραβήξει αυτόματα ένα φύλλο από και θα το απορρίψει. Αυτό ονομάζεται Auto-Play (αυτόματο παιχνίδι).

  Σε περίπτωση που όλοι οι παίκτες ενός τραπεζιού είναι σε λειτουργία Auto-Play, ο γύρος θα συνεχίσει για άλλα δύο λεπτά. Στο τέλος του χρονικού διαστήματος αυτού, το τουρνουά θα ακυρωθεί. Οι παίκτες θα αποζημιωθούν αυτόματα για τα πονταρίσματα σε αυτό του τουρνουά.

 12. Διανομή επάθλων: Τα έπαθλα διανέμονται σύμφωνα με τον πίνακα αποπληρωμής του συγκεκριμένου τουρνουά. Στα τουρνουά 2-3 παικτών, ο νικητής κερδίζει όλο το ποτ. Στα τουρνουά 4 ατόμων, το ποσό μοιράζεται στον πρώτο και τον δεύτερο. Για να μάθετε περισσότερα για τον πίνακα αποπληρωμής του εκάστοτε τουρνουά, επιλέξτε την εντολή «Αποπληρωμή» που βρίσκεται στην αίθουσα παιχνιδιού, στο πάνω αριστερά μέρος της σελίδας.

 13. Κουπόνια – Το βραβείο των γρήγορων τουρνουά μπορεί να είναι κουπόνια συμμετοχής για τουρνουά πολλών τραπεζιών. Σε αυτή την περίπτωση η ένδειξη «Έπαθλο», στην πάνω αριστερά γωνία της οθόνης του τραπεζιού, θα αναγράφει «Κουπόνι». Στα τραπέζια κουπονιών, ο νικητής κερδίζει πάντα το συνολικό βραβείο, ενώ οι θέσεις 2-4 δεν κερδίζουν χρήματα.

 14. Chat αίθουσας παιχνιδιού:  Το chat κατά τη διάρκεια των γύρων στα γρήγορα τραπέζια επιτρέπεται, αλλά και συνιστάται. Το RummyRoyal διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει αμέσως από το τουρνουά γρήγορου τραπεζιού, κατά την κρίση του, τους παίκτες που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες συμπεριφοράς του chat.

 15. Όροι χρήσης: Το σύνολο των όρων χρήσης και παιχνιδιού του RummyRoyal ισχύουν σε κάθε τουρνουά γρήγορου τραπεζιού. Το RummyRoyal διατηρεί το δικαίωμα να λάβει, κατά την κρίση του, οποιαδήποτε μέτρα εναντίων των παικτών που συλλαμβάνονται να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή μοτίβο παιχνιδιού το οποίο δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους. Οι παίκτες που συλλαμβάνονται να εμπλέκονται σε τέτοιες ενέργειες κινδυνεύουν να χάσουν τα κέρδη τους και να καταργηθεί ο λογαριασμός τους στο RummyRoyal.