Τρίπολη Παιχνίδι

Κατέβασμα τώρα

Τρίπολη – Τρία παιχνίδια σε Ένα

Με αφετηρία τη δεκαετία του 1930, το παιχνίδι της Τρίπολη αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια. Τι το κάνει τόσο δημοφιλές; Είναι δυναμικό και σύνθετο και βασίζεται σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, που είναι όλα εξίσου διάσημα και αγαπημένα

Η Τρίπολη πραγματοποιείται σε τρία βασικά στάδια. Το πρώτο είναι βασισμένο στο παιχνίδι Κούπες, το δεύτερο στο Πόκερ και το τρίτο βασίζεται στο Μίσιγκαν Ράμι. Σε κάθε στάδιο (γύρο) οι παίκτες ανταμείβονται με κέρδη αλλά και συγκινήσεις που μεγαλώνουν διαρκώς όσο το παιχνίδι συνεχίζεται.

Διαβάστε παρακάτω μία σύντομη περιγραφή των τριών γύρων σε μια παρτίδα Τρίπολη :

Ο πρώτος γύρος αφορά το παιχνίδι Κούπες. Σε αυτό το στάδιο χρησιμοποιείται ο πίνακας, ο οποίος χωρίζεται σε διαφορετικά τμήματα που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά φύλλα, πάνω στα οποία οι παίκτες αφήνουν μάρκες στην αρχή κάθε γύρου. Μόλις αυτό γίνει, ο πρώτος παίκτης μοιράζει τα φύλλα στους παίκτες, αλλά και ένα επιπλέον χέρι. Τότε οι παίκτες αρχίζουν να παίρνουν μάρκες από τον πίνακα, ανάλογα με τα φύλλα τους. Τελειώνοντας, ξεκινά το δεύτερο στάδιο.

Ο δεύτερος γύρος είναι αυτός του πόκερ. Εδώ, οι παίκτες διαλέγουν 5 φύλλα από το αρχικό τους χέρι για να σχηματίσουν το χέρι τους στο πόκερ για αυτό το γύρο. Οι παίκτες μπορούν να πραγματοποιήσουν κανονικές κινήσεις πόκερ, όπως να ποντάρουν, να πάνε πάσο, να αυξήσουν το ποντάρισμα (ρελάνς), να πάνε ντούκου, και να αποδεχτούν το ποντάρισμα (να τα δουν), μέχρι το τέλος του γύρου και να αποκαλυφθούν τα φύλλα, ή μέχρι όλοι να πάνε πάσο και να απομείνει μόνο ένας παίκτης.

Ο τρίτος γύρος έχει να κάνει με το Ράμι. Σε αυτό το γύρο, οι παίκτες επιστρέφουν στα αρχικά τους χέρια (από το γύρο Κούπες) και αρχίζουν να απορρίπτουν φύλλα σε συνέχειες, μέχρι κάποιος να κατεβάσει Άσσο και να τελειώσει τις σειρές ή μέχρι κανένας να μην έχει φύλλο να προσθέσει. Μόλις τελειώνει η σειρά, ο παίκτης που κατέβασε τον Άσσο ή το υψηλότερο σε αξία φύλλο στην προηγούμενη σειρά, έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει μία καινούρια. Το παιχνίδι τελειώνει όταν ένας παίκτης απαλλαγεί από όλα τα φύλλα στο χέρι του.

Αντίθετα από πολλά άλλα παιχνίδια Ράμι, που παίζονται το πολύ από 4 παίκτες, στο παιχνίδι της online Τρίπολη μπορούν να συμμετέχουν έως 9 παίκτες, κάτι που το καθιστά απόλυτα κοινωνικό και συναρπαστικό. Άλλο ένα πλεονέκτημα του παιχνιδιού της Τρίπολη είναι ότι δεν έχει χρονικό περιθώριο ! Μπορείτε να παίξετε ατελείωτους γύρους ώσπου κάποιος να θελήσει να διακόψει. Ακόμη και όταν το παιχνίδι τελειώνει, μπορείτε να παίξετε έναν ακόμη γύρο Πόκερ για να καθοριστεί ποιος θα κερδίσει τις μάρκες που έχουν απομείνει.

Σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να παίξετε Τρίπολη;

Επιθυμείτε να βρείτε συμβουλές τεχνικής που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε σε μία παρτίδα Τρίπολη; Η RummyRoyal σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε. Διαθέτουμε για εσάς μια σελίδα στρατηγικής Τρίπολη.

Κατεβάστε την εφαρμογή μας εντελώς Δωρεάν ! Ελάτε να συναντήσετε χιλιάδες online παίκτες που ήδη απολαμβάνουν μια ποικιλία συναρπαστικών Ράμι Παιχνιδιών όπως Κουμ-Καν 51, Τζιν Ράμι, Ράμι 500 και πολλά άλλα, καθώς και τουρνουά επάθλων.