Λήψη Τρίπολη

Κατέβασμα τώρα

Λάβετε το Λογισμικό

Μπορείτε να παίξετε δωρεάν online Τρίπολη απλά κατεβάζοντας το λογισμικό της Τρίπολη. Και επειδή η λήψη του λογισμικού είναι δωρεάν, παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να απολαμβάνουν online παρτίδες Τρίπολη χωρίς καμία απολύτως δέσμευση. Μόλις επισκεφτείτε τη σελίδα Λήψης, ακολουθήστε τις απλές οδηγίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Διαβάστε παρακάτω σχετικά με τη διαδικασία λήψης του λογισμικού της Τρίπολη.

 1. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί «Λήψη», θα εμφανιστεί ένα παράθυρο λήψης του αρχείου.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εκτέλεση» για να συνεχίσετε.
 3. Μόλις ανοίξει το καινούριο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα».
 4. Τότε θα σας ανοίξει ένα παράθυρο προειδοποίησης ασφαλείας με το εξής μήνυμα : «‘ Άγνωστος Εκδότης’ ή ‘ο εκδότης δεν έχει επαληθευτεί’. Επιθυμείτε να εκτελέσετε το λογισμικό;»
 5. Πιέστε «Εκτέλεση» και συνεχίστε.
 6. Κατόπιν, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με το εξής μήνυμα: «Καλωσορίσατε στον οδηγό εγκατάστασης της RummyRoyal. Ο οδηγός θα εγκαταστήσει τη RummyRoyal στον υπολογιστή σας».
 7. Κάντε κλικ στο ‘Επόμενο’ για να συνεχίσετε ή στο ‘Ακύρωση’ για να πραγματοποιήσετε έξοδο από τον οδηγό.
 8. Όταν το παράθυρο εγκατάστασης ανοίξει στην οθόνη σας, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες και κάντε κλικ στο ‘Επόμενο’.
 9. Μόλις ανοίξει το παράθυρο ‘Άδεια Χρήσης’ , πρέπει να διαβάσετε την άδεια και να κάνετε κλικ στο κουμπί ‘Δέχομαι’ για να συνεχίσετε. Αυτό το παράθυρο αναγράφει ‘Άδεια Χρήστη’ (End-User License Agreement). Παρακαλείστε να διαβάσετε το κείμενο της συμφωνίας με προσοχή’ .
 10. Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα παράθυρο με τίτλο ‘Έτοιμο για εγκατάσταση’ (ο οδηγός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την εγκατάσταση).
 11. Κάντε κλικ στο ‘Εγκατάσταση’ για να την ξεκινήσετε. Εάν επιθυμείτε να ξαναδιαβάσετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις, πιέστε ‘Πίσω’. Εάν θέλετε να εγκαταλείψετε τον οδηγό πιέστε ‘Ακύρωση’.
 12. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση’ για να εγκαταστήσετε το δωρεάν λογισμικό της Τρίπολη στον υπολογιστή σας. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα παράθυρο που αναγράφει «Εγκατάσταση RummyRoyal. Παρακαλώ περιμένετε όσο ο οδηγός εγκαθιστά το RummyRoyal. Αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά». Παράλληλα μπορείτε να βλέπετε τη γραμμή προόδου που δείχνει την εξέλιξη της διαδικασίας εγκατάστασης.
 13. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης. Ενεργοποιήστε το πλαίσιο Εκκίνηση RummyRoyal και πατήστε το κουμπί “Τέλος”. Αυτό θα κλείσει τον Οδηγό.

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε των λογαριασμό σας στη RummyRoyal. Υπάρχει ένα κουμπί που αναγράφει Νέος Παίκτης στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ, και ένα κουτί «Θυμηθείτε με» που μπορείτε να τσεκάρετε εάν δεν επιθυμείτε να πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας κάθε φορά που θέλετε να παίξετε online Τρίπολη.

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον προσωπικό σας κωδικό, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο ‘Ξεχάσατε τον κωδικό σας;’ και θα ξεκινήσει μια διαδικασία επανάκτησης που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε τον κωδικό σας. Εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι της online Τρίπολη και να κερδίσετε πολλά ! Εάν συναντήσετε οποιοδήποτε εμπόδιο κατά τη διαδικασία λήψης, μπορείτε να κάνετε κλικ στη ‘Βοήθεια’ ή επικοινωνήστε με την online υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε. Αυτή η διαδικασία ισχύει για οποιοδήποτε παιχνίδι ράμι επιθυμείτε να κατεβάσετε, Τζιν Ράμι, Κανάστα, Κουμ-Καν 51, Μπιρίμπα και πολλά άλλα.