Τρίπολη Δωρεάν Παιχνίδι

Παίξτε Δωρεάν

Είναι εύκολο να παίξετε Δωρεάν online Τρίπολη, αλλά και τις παραλλαγές της!

Το παιχνίδι Τρίπολη είναι μία από τις πιο διάσημες παραλλαγές στο παιχνίδι του Ράμι. Συνδυάζει τη διασκέδαση και τις τεχνικές τριών άλλων πασίγνωστων παιχνιδιών, και πιο συγκεκριμένα τις Κούπες, Το Τέξας Χόλντεμ, και τα Μπαστούνια, και μερικές φορές αναφέρεται ως Μίσιγκαν Ράμι. Η Τρίπολη παίζεται τόσο από ενήλικες όσο και από παιδιά. Το παιχνίδι σας επιτρέπει να μαζέψετε μάρκες για όσες κούπες κρατάτε στο χέρι, να φτιάξετε το καλύτερο χέρι πόκερ και να απαλλαγείτε από τα φύλλα που δεν χρειάζεστε , ένα χρώμα τη φορά.

Κάθε στάδιο του παιχνιδιού της Τρίπολη απαιτεί διαφορετική τεχνική εάν θέλετε να γίνετε καλοί παίκτες. Μπείτε στη σελίδα για το online ράμι της RummyRoyal, εγγραφείτε και ανοίξτε ένα λογαριασμό. Αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλές δωρεάν συνεδρίες εξάσκησης, σε άπειρες ώρες παιχνιδιού με χρήματα, αλλά και σε κέρδη. Με οποιονδήποτε αριθμό παικτών από 2 έως 9 άτομα (ένας ιδανικός αριθμός είναι από 4 έως 7 παίκτες), η Τρίπολη θα έχει συναρπαστική έκβαση. Από όλες τις διαφορετικές παραλλαγές που διατίθενται, αυτή είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα.

Έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή; Έχετε κατεβάσει το πρόγραμμα και έχετε συνδεθεί; Τότε θα συναντήσετε παίκτες της Τρίπολη και άλλων παιχνιδιών ράμι, όπως το Τζιν Ράμι, το Οκέι, και η Κανάστα, από όλο τον κόσμο, εφόσον διαθέτουμε πραγματικές αίθουσες για Τρίπολη και πραγματικούς διεθνείς παίκτες. Εσείς επιλέγετε το δικό σας ψευδώνυμο, οπότε κανείς δεν ξέρει ποιος/ποια είστε, και μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες ενώ παίζετε – είναι πράγματι πολύ διασκεδαστικό- δοκιμάστε το – εμείς το έχουμε ήδη δοκιμάσει ! Οι παίκτες μπορούν να πλοηγηθούν με ευκολία στην ιστοσελίδα και να βρουν ένα τραπέζι που ταιριάζει στο στοίχημα με το οποίο αισθάνονται άνετοι. Η ατμόσφαιρα είναι τέτοια, που αμέσως θα νιώσετε σα να βρεθήκατε σε μια αληθινή αίθουσα!

Πριν την αρχή του πρώτου γύρου, όλοι οι παίκτες πρέπει να τοποθετήσουν μάρκες σε κάθε κομμάτι του πίνακα. Έπειτα η «μάνα» θα μοιράσει τα φύλλα σε όλους, μαζί με ένα ακόμη χέρι που δεν ανήκει σε κανέναν. Κάποιοι παίκτες παίρνουν περισσότερα φύλλα από άλλους, αλλά αυτό δεν έχει καμία συνέπεια, εφόσον αντισταθμίζεται στη συνέχεια του παιχνιδιού. Οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί ελεύθερα να ανταλλάξει τα φύλλα του και να πάρει το έξτρα χέρι.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε της σελίδα με τους Κανόνες Τρίπολη και να μάθετε πώς παίζεται το παιχνίδι, που περιλαμβάνει ίντριγκα, κάποιο βαθμό αυθεντίας και μια δόση πρόκλησης – και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία τόσο προφανή πρόκληση για να χάσει ή να κερδίσει;