Τρίπολη Συνδεδεμένοι Τουρνουά

Κατέβασμα τώρα

Τα Online τουρνουά Τρίπολη αποτελούν μία σπουδαία κοινωνική δραστηριότητα που βασίζεται στο δημοφιλές παιχνίδι Ράμι. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εντείνουν την online gaming εμπειρία τους χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες αίθουσες online gaming, που έχουμε δημιουργήσει προσομοιώνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας αληθινής αίθουσας, και συνδυάζοντάς τα με εκπληκτικά γραφικά. Τα τουρνουά της online Τρίπολη, όπως και τα Τουρνουά Τζιν Ράμι, πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, σε μία συναρπαστικά ψυχαγωγική και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα.

Τα Τουρνουά

Τα τουρνουά της Online Τρίπολη, έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο αριθμό παικτών να αγωνίζονται και να κερδίζουν ένα μερίδιο του συνολικού επάθλου. Αυτά τα τουρνουά πραγματοποιούνται βάση ενός προκαθορισμένου προγράμματος. Η ώρες έναρξης και άλλες σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στο Λόμπι του Τουρνουά.

Το Λόμπι του Τουρνουά

Αυτή η ενότητα παρέχει στους παίκτες της Τρίπολη όλες τις σχετικές πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν για το τουρνουά. Εδώ, θα μπορέσετε να μάθετε για το όνομα και την ταυτότητα του τουρνουά (ID), την εξέλιξή του, το μέγεθος και τη διανομή του συνολικού επάθλου, τον αριθμό των παικτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή, την ακριβή ώρα έναρξης, το χρόνο που σας απομένει για να δηλώσετε συμμετοχή, το ποσό προαγοράς, αλλά και την πρόοδο των παικτών κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, ή να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά.

Δηλώσεις Συμμετοχής

Η περίοδος εγγραφών για κάθε τουρνουά μπορεί να διαφέρει από μερικά λεπτά έως αρκετές ημέρες. Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί με την ένδειξη «Εγγραφές» στα δεξιά της οθόνης στο λόμπι του τουρνουά. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας δείξει εάν η εγγραφή σας ήταν επιτυχής. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας πατώντας στο «Ακύρωση Συμμετοχής», μόνο όμως ενώ το τουρνουά βρίσκεται σε φάση εγγραφών. Εάν ακυρώσετε εγκαίρως, όλο το ποσό αγοράς θέσης θα σας επιστραφεί στο λογαριασμό σας.

Σύνολο Επάθλων

Κάθε τουρνουά έχει το δικό του ποσό αγοράς θέσης , ενώ τα τουρνουά με δωρεάν εγγραφή δεν έχουν κόστος συμμετοχής. Αυτό το ποσό αποτελεί και τα χρήματα του παίκτη για το τουρνουά και περιλαμβάνει και μία μικρή συνδρομή για τη διοργάνωση του τουρνουά. Γίνεται ανάληψη του ποσού συμμετοχής από το λογαριασμό του παίκτη κατά την εγγραφή του. Το σύνολο των επάθλων που μοιράζεται στους νικητές του τουρνουά, αποτελείται από τα χρήματα όλων των συμμετεχόντων.

Θέσεις Τουρνουά

Όταν η κατάσταση του τουρνουά αναγράφει « σε εξέλιξη » το τουρνουά ξεκινά. Θα μεταφερθείτε αυτομάτως στην αίθουσα για να ξεκινήσει ο πρώτος γύρος του τουρνουά. Τα τραπέζια και οι θέσεις ανατίθενται με τυχαία σειρά, ώστε οι αριθμοί να είναι ίσοι σε κάθε τραπέζι.

Παιχνίδι με Μάρκες

Κάθε τουρνουά ορίζει το δικό του συγκεκριμένο ποσό (σε μάρκες) εκκίνησης, ενώ όλοι οι παίκτες ξεκινούν με το ίδιο ποσό. Καθώς το τουρνουά εξελίσσεται, οι παίκτες χάνουν και κερδίζουν τις μάρκες τους ανάλογα με την απόδοσή τους στους διάφορους γύρους. Μόλις οι μάρκες ενός παίκτη τελειώσουν, ο παίκτης αποκλείεται από το τουρνουά. Η κατάταξη των παικτών που παραμένουν στο τουρνουά καθορίζεται από τις μάρκες, παρόλο που αυτές δεν έχουν καμία αξία εκτός του τουρνουά.

Βαθμολογία Τουρνουά

Εκτός από τις μάρκες του παιχνιδιού, οι παίκτες κατατάσσονται ανάλογα με τη Βαθμολογία τους στο Τουρνουά. Αυτοί οι βαθμοί συγκεντρώνονται σε κάθε γύρο ως εξής: Νικητής – 3 βαθμοί, Δεύτερη Θέση – 2 βαθμοί και Τελευταία Θέση- 1 βαθμός.

Διανομή Κερδών

Όσο προχωρά το τουρνουά, περισσότεροι παίκτες αποκλείονται χάνοντας τις μάρκες του παιχνιδιού. Όταν ο ολοκληρωθεί ο τελευταίος γύρος, οι τέσσερις τελευταίοι συμμετέχοντες που παίζουν στο « Τραπέζι του Τελικού» κατατάσσονται ανάλογα με τη σειρά αποκλεισμού τους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι σύμφωνα με τους Βαθμούς του Τουρνουά. Κάθε τουρνουά έχει τη δική του λίστα που καθορίζει τον αριθμό των παικτών που μπορούν να διεκδικήσουν ένα μέρος του συνολικού επάθλου. Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού online ράμι, τα κέρδη διανέμονται στους ανάλογους παίκτες, των οποίων η τελική κατάταξη καθορίζεται εκείνη τη στιγμή.