Στρατηγική Τρίπολη

Κατέβασμα τώρα

Υποδείξεις και Στρατηγική Τρίπολη !

Όπως και όλα τα άλλα online Ράμι παιχνίδια (βλ. Ράμι 500, Κλασσικό Ράμι, Τζιν Ράμι, κλπ…) το παιχνίδι της Τρίπολη είναι διαφορετικό κάθε φορά, ανάλογα με τις διαφορετικές μεθόδους που ακολουθούν οι παίκτες. Εφόσον το παιχνίδι της Τρίπολη αποτελείται από τρία διαφορετικά παιχνίδια, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές σε κάθε γύρο. Εδώ θα βρείτε μερικές υποδείξεις για τους διαφορετικούς γύρους:

Γύρος α) Κούπες – Αυτός ο γύρος βασίζεται αποκλειστικά στο πόσο τυχεροί θα είστε στα φύλλα που θα σηκώσετε. Υπάρχει βέβαια ένα παίκτης που μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τα φύλλα του, εκείνος/η που μοιράζει. Ο παίκτης που μοιράζει, αφού δει τα φύλλα του μπορεί να επιλέξει να τα ανταλλάξει με το επιπλέον χέρι που έχει μπει στην άκρη. Εδώ χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας και να σκεφτείτε ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη του παιχνιδιού στους επόμενους γύρους. Εάν είστε αυτός/η που μοιράζει, και το πρώτο χέρι που σας ήρθε δεν περιέχει φύλλα που θα σας φανούν χρήσιμα στο γύρο του Πόκερ, τότε ίσως πρέπει να αλλάξετε το χέρι σας. Παράλληλα αναρωτηθείτε πόσες πιθανότητες θα έχετε να κερδίσετε στον τελευταίο γύρο- το γύρο του Ράμι. Επομένως σκεφτείτε καλά εάν τι χέρι έχετε και πώς μπορεί να σας βοηθήσει στον τελευταίο γύρο.

Γύρος β) Πόκερ – Σε αυτό το γύρο κάθε παίκτης διαλέγει 5 φύλλα από το χέρι του για να παίξει πόκερ. Ενστικτωδώς οι παίκτες διαλέγουν εκείνα τα 5 φύλλα, που φτιάχνουν το καλύτερο χέρι πόκερ. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη τα εξής: ίσως δεν είναι πάντα σοφή η απόφαση να διαλέξετε τα 5 καλύτερα φύλλα σας, εφόσον στο γύρο του πόκερ ο παίκτης πολύ πιθανό να πρέπει να αποκαλύψει τα φύλλα του στο τέλος (εκτός εάν πάει πάσο). Εάν διαθέτετε καλή σειρά που θα σας επιτρέψει να ξεφορτωθείτε τα φύλλα σας στο γύρο του Ράμι, και το ποτ έχει μεγαλώσει, ίσως πρέπει να επιλέξετε φύλλα που δεν θα είναι ό,τι καλύτερο στο γύρο του πόκερ.

Γύρος γ) Ράμι – Εδώ η στρατηγική Τρίπολη ξεκινά με το άνοιγμα των φύλλων της σειράς. Εάν ένας παίκτης διαθέτει άσσο από κάποιο χρώμα, και ένα άλλο χαμηλής αξίας φύλλο από κάποιο άλλο, τότε πρέπει να σκεφτεί ότι αυτά τα φύλλα του δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το ένα χρώμα και να ξεκινήσει το επόμενο, απορρίπτοντας το χαμηλότερο φύλλο του. Σε περίπτωση που ήδη παιχτεί ένα χρώμα, και ο παίκτης διαθέτει ένα φύλλο από αυτό, πρέπει να επιλέξει να ανοίξει με αυτό το χαρτί για να μπορέσει να το ξεφορτωθεί.
Η καλύτερη συμβουλή είναι να εξασκηθείτε στο παιχνίδι προσπαθώντας να βρείτε τη στρατηγική Τρίπολη που σας ταιριάζει, να μάθετε πώς να παίξετε Τρίπολη και να κερδίσετε!